Kicsoda Kurt Russel?

By | 2014. február 21. péntek
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Filmmagazin szerkesztőiként természetesen tudjuk, hogy Kurt Russell egy kiváló amerikai filmszínész, aki olyan filmeket vitt sikerre, mint a Tango és Cash, a Lánglovagok, a Csillagkapu, vagy a Tombstone – Halott város. De a Halálos iramban 7. részében vajon mi a szerepe?

Hirdetés:
Paul Walker sajnos már nincs köztünk

Halálos iramban 6 – jelenetkép. Paul Walker sajnos már nincs köztünk, a 7. részben azonban még feltűnik – Kurt Russell-lel egyetemben…

Immár hagyomány a Halálos iramban-sorozatban, hogy minden részben újabb és újabb sztárok bukkannak fel a szereplőgárdában. A készülő Halálos iramban 7 egyik fontos figurája például a Kurt Russell által alakított karakter.

Kurt Russell

Eredetileg úgy volt, hogy Russell afféle mentora Paul Walkernek, a sztár halálos autóbalesete óta azonban nagyot változtak a dolgok. Erről maga Russell számolt be, ügyelve, hogy ne lőjön le egyetlen poént sem, így mondott is dolgokat, meg nem is. Az IGN szórakoztatóipari portálnak elárulta, hogy karaktere Vin Dieselhez köthető a filmben, és téves az a korábbi információ, hogy zsaru lenne.

“Valaminek látszik, de igazából nem is az, és Vin Diesel családja számára kezdettől fogva gyanús ez a pofa” – mondta Russell kicsit homályosan.

Azt nem árulta el, hogy karakterének jó vagy rossz hatása van-e Diesel figurájára, azt viszont igen, hogy a nyolcadik részben visszatér, tehát fontos szerep jut neki a cselekményben. Russell azt is elmondta, hogy a Halálos iramban 7 forgatása április-május fordulóján befejeződik, de azt nem tudta, hogy Dubaiban, Atlantában vagy Los Angelesben lesz-e az utolsó munkanap.

Halálos iramban 7.

Eredeti cím: Fast & Furious 7
Hazai bemutató várhatóan: 2015. április 9.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

három × 3 =