Kéz- és lábnyomatot vettek a filmsztártól

> Filmrakat.hu | 2015. április 4. szombat

Kéz- és lábnyomatot vettek a filmsztártól - Vin Diesel a rajongók közöttA Halálos iramban franchise atyja Vin Diesel nyomot hagyott az utókor számára, a legnagyobb sztárok közé emelkedett Hollywoodban. A kritikusok szerint is talán a legizgalmasabb és leglátványosabb epizód a hazai mozikban 2015. április 2-től látható hetedik rész, talán ennek is köszönhette a színész/producer az elismerést. Filmsztárok a Filmrakatban: Vin Diesel.

Hirdetés:

{adinserter 4}

Már hivatalosan is a legnagyobb hollywoodi sztárok egyike Vin Diesel, miután cementbe tenyerelve, illetve lépve megörökítette kéz- és lábnyomát a TCL Chinese Theatre udvarán – ebben a moziban van a világ legnagyobb IMAX-vászna.

Az akciósztár legújabb filmjének, a Halálos iramban 7-nek április 2., csütörtök volt a hazai premierje: a közönség érdeklődésre jellemző, hogy a produkció jegyelővételi rekordot döntött Amerikában, és rekordszámú, 4003 amerikai moziban izzítják be a motorokat. A becslések szerint a film első hétvégi összbevétele elérheti a 275 millió dollárt. Diesel ennek megfelelő büszkeséggel tette pár napja azt a kijelentést, hogy a Halálos iramban 7 olyan jól sikerült, hogy megkaphatja a legjobb filmnek járó Oscart.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Kéz- és lábnyomatot vettek a filmsztártól - Filmek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

kettő − egy =