Kevin James sír, ha nem kap enni?

Szerző | 2015. március 28. szombat

Paul a lányával Las Vegasba utazik, akkor sem a kaszinók érdeklikKevin James kiváló komikus, az életben sem tagadja meg önmagát, így akkor sem szabad komolyan venni, amikor családjáról nyilatkozik a sajtónak. Ő mondta, hogy sír, ha nem kap enni! Filmsztárok a Filmrakatban: Kevin James.

Hirdetés:

Kedves, nagytestű és ki se nézné belőle senki, mi mindenre képes. A leírás nemcsak Kevin James-re, Adam Sandler komikus barátjára igaz, hanem az általa megformált áruházi biztonsági őrre is. A pláza ásza Vegasban (12) című vígjátékban James elképesztő kaszkadőrmutatványok bevetésével szerel le egy luxushotelből műkincseket rabló bandát.

A színész azt mondja, azért játszik csak vígjátékban, mert szeretné, ha a gyerekei is nézhetnék a filmjeit.

Márpedig gyerekből egyre több van neki! A héten hozta nyilvánosságra, mostanáig titkolt nagy örömét: januárban negyedszerre is apa lett! A kislány az egzotikus Sistine Sabella nevet kapta, és majd 4,5 kg-mal született.

Nem kicsi a lányom. Ebből tudom, hogy az enyém – viccelődött a komikus színész, aki immár három lány és egy fiú boldog édesapja. – Egyébként is pont olyan, mint én vagyok: csak akkor sír, ha nem kap enni.

A pláza ásza Vegasban azért is felel meg James-éknek, mert nemcsak apuka játszik benne. A legyőzetésre ítélt banda egyik tagját a színész felesége, Steffiana de la Cruz alakítja.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Kevin James sír, ha nem kap enni? - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

6 + tizenkilenc =