Kevin Dillon már a második részt forgatná

By | 2015. június 9. kedd

Törtetők mozifilm. Lesz második rész is? Dillon szeretné...Kevin Dillon a Törtetők című film egyik legviccesebb figurája csodálkozik azon, hogy eddig tartott amíg a tv-sorozat mozifilmmé érett. Szerinte előbbre kellene már tartani.

Hirdetés:

Hétfő éjszaka egy csapat régi jó haver forgatta fel a Los Angeles-i Westwood Regency Village mozi környékét. Itt tartották a Törtetők (Entourage) gálapremierjét, ahol az összes főszereplő megjelent, és bebizonyította, a film nem hazudik: épp olyan laza, jó haverságban lévő, bulis srácok ők, mint a moziban. A sorozatból is ismerős csapat: Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jeremy Piven, Jerry Ferrara és Rex Lee alaposan átrendezték a szokásos vörös szőnyeges bevonulások unalmát.

Mark Wahlberg, aki nemcsak színészként, de producerként is közreműködött a film elkészítésében, azt mondta, ő ezen nem lepődött meg: a forgatáson is olyan hangulat volt, mintha folyamatosan buliztak volna a színészek – ami persze, a bikinis statisztalányok meghökkentően nagy számát is bekalkulálva, nem is csoda.

Bármibe lefogadnám, hogy lesz Törtetők 2. – mondta a film egyik legviccesebb figurája, a mindig lúzer, önimádó Drámát alakító Kevin Dillon. – Azt sem értem, mi tartott ilyen sokáig, míg mozifilm lett a sztoriból. Most kéne a 2. résznél tartanunk. Mindegy, ha ez bejön, és tutira bejön, úgyis folytatni fogjuk. Én a magam részéről, aggastyán koromig szívesen játszom az új részekben… ugyanis imádok bulizni.

Kevin Dillont idén év elején a The Throwaways című akció-thrillerben láthattuk.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

egy × 2 =