Készül a hatodik lehetetlen küldetés?

By | 2015. május 30. szombat

Az ötödik lehetetlen küldetés augusztusban a mozikban | Filmrakat.huAmi jó, abból kérünk még és az tagadhatatlan, hogy a Mission: Impossible franchise rendkívül sikeres, tehát jó két hónappal az ötödik rész bemutatója előtt már a hatodik lehetetlen küldetésről hallani.

Hirdetés:

Még aludnunk kell párat, amíg megnézhetjük a Mission: Impossible – Titkos Nemzetet, azaz a lehetetlen küldetés-sorozat ötödik részét, de már arról hallani a Paramount Pictures háza tájáról, hogy előkészületben van a hatodik rész. Egyelőre úgy tudni, hogy hivatalosan még egyik főszereplő sem szerződött le a következő folytatásra – bár nehéz elképzelni, hogy a főhősök ne térnének vissza -, de az biztos, hogy Tom Cruise lesz a producer J.J. Abrams, David Ellison és Dana Goldberg oldalán. (Utóbbi két producer jegyzi a Terminator: Genisyst is.)

Jeremy Renner a Jobb ha hallgatsz című filmben.

Jeremy Renner a Jobb ha hallgatsz című filmben.

Arról is hallani, hogy a hatodik rész után Tom Cruise kiszáll a franchise-ból, hiszen befejeződik a második trilógia. A feltételezések szerint Jeremy Renner (kis képünkön) örökölheti tőle a sorozatot, aki ráadásul rá is fog érni, mert épp a minap tolták hátrébb a vele forgatandó Jason Bourne-filmet, miután az eredeti Bourne, Matt Damon és Paul Greengrass rendező bejelentették, hogy ők is készülnek egy résszel.

Ha tetszik, jelezd nekünk: