Kerekes székkel belépni tilos?

By | 2015. január 22. csütörtök
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

A világ leghíresebb kerekes székes asztrofizikusa és családjaFurcsa dolgokat produkál az élet. A mindenség elmélete a világ leghíresebb kerekes székes asztrofizikusáról szól, Angliában mégsem mehetett be egy kerekes székes fiú a Hawking-filmre!

Hirdetés:

Bocsánatot kért egy brit mozilánc, amiért egy kerekes székes fiú számára nem tették lehetővé, hogy megnézhesse A mindenség elmélete című filmet, amely a világ leghíresebb, kerekesszékbe kényszerült emberéről, Stephen Hawking asztrofizikusról szól. Hogy a dolog még kínosabb legyen, az eset a Fogyatékosok Napján történt, amelyet idén először tartottak meg Nagy-Britanniában. Amikor fény derült a kellemetlen incidensre, a mozilánc két ingyenjegyet küldött a 12 éves fiúnak és édesanyjának, hangsúlyozva, hogy ezer termük kilencven százaléka alkalmas arra, hogy kerekes székesek is látogassák.

A mindenség elmélete az idei szezon nagy favoritja, öt Oscarra jelölték (legjobb film, legjobb női főszereplő: Felicity Jones, legjobb férfi főszereplő: Eddie Redmayne, legjobb adaptált forgatókönyv, legjobb zene). Eddig már 18 különféle díjat nyert és további 78-ra jelölték.

A mindenség elmélete (Eredeti cím: The Theory of Everything) már a mozikban!

{adinserter 10}

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhét + négy =