Kéjlak belga-amerikai thriller (2014)

Szerző | 2015. január 22. csütörtök
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Kéjlak (2015) belga-amerikai thrillerA Kéjlak öt jóbarát közös padlásszobája, ahova – nős férfiak lévén – a barátnőiket felvihetik. Közös kis titkuk nem maradhat leplezetlenül, amikor egy holtestet találnak a lakásban. Az online mozimagazin filmajánlója.

Hirdetés:

Kéjlak (16)
színes belga-amerikai thriller, 2015, 108 perc

Eredeti cím: The Loft

Rendező: Erik Van Looy. Író: Bart De Pauw, Wesley Strick
Szereplők: James Marsden, Karl Urban, Rhona Mitra, Wentworth Miller

Hazai filmbemutató: 2015. február 19. Forgalmazza a Big Bang Média.

Egy nap egy női holttestet találnak a kéjlakban

Kéjlak (16) – filmajánló

Öt nős férfi közösen bérel egy elegáns penthouse-t titkos légyottjaikhoz. Ám egy nap egy női holttestet találnak a kéjlakban. Míg mindenki a másikat gyanúsítja a gyilkossággal, életük szépen lassan összeomlik. Akik azt gondolták, hogy mindent tudnak egymásról, most azzal szembesülnek, hogy szinte idegenekkel osztották meg legféltettebb titkaikat. Vajon a gyilkos köztük van, vagy valaki csőbe húzta őket? Gyanúsítottként hallgatják ki őket a gyilkosság ügyében, a kihallgatások során elmondottakból kezd kibontakozni a csavaros történet. Ahogy a rendőrség lassan sarokba szorítja az első számú gyanúsítottat, barátságok és házasságok fura szövevénye rajzolódik ki, egy árulással, féltékenységgel és erőszakkal teli örvényként felfedve a sötét titkokat és a szereplők valódi természetét. A film egy 2008-as belga thriller remake-je, melyet annak idején az ezt a filmet is jegyző Erik Van Looy rendezett.

Kéjlak – szinkronizált trailer


Kéjlak - Eredeti cím: The Loft

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Kéjlak belga-amerikai thriller (2014) - thriller | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tíz + kettő =