Keira Knightley lesz Mrs. Jack Ryan

Szerző | 2013. augusztus 29. csütörtök

Számos kosztümös szerep után a Jack Ryan: Shadow One című kémfilmben láthatjuk Keira Knightley színésznőt, egyebek mellett Chris Pine, Kevin Costner és a filmet rendező Kenneth Branagh társaságában.

Hirdetés:

Keira Knightley a kosztümös szerepeiről

Számos remek filmben játszott már Keira Knightley, amelyek jó része kosztümös dráma volt valamilyen veretes irodalmi mű alapján. Oscar-jelölését is a Büszkeség és balítélet című Jane Austen-adaptációért kapta, legutóbb pedig az Anna Karenina címszerepében láthattuk. Az évek során a színésznőnek is feltűnt, hogy csupa kosztümös filmben szerepel, és egy ideig kényelmetlenül érezte magát emiatt.

Keira  Knightley: legutóbb az Anna Karenina címszerepében láthattuk

Keira Knightley: legutóbb az Anna Karenina címszerepében láthattuk (A kép ebből a filmből van)

Sokáig nyugtalanított a dolog, és folyton az járt a fejemben, hogy valamit biztos rosszul csinálok – meséli Keira a TV Times című angol lapnak adott interjújában. – Aztán egyszer csak, mint a villám, megkaptam magamtól a választ: hiszen minden teljesen oké, mert ezt a stílust szeretem! Végiggondoltam, hogy érdekel a történelem, kedvelem a klasszikus irodalmat, és emiatt aztán szeretek kosztümös filmekben játszani. Ez valahogy beindítja az ember fantáziáját, amit nagyon izgalmasnak találok.

Jack Ryan felesége

Keirát legközelebb mégsem egy újabb Jane Austen-adaptációban, hanem egy izgalmas kémfilmben láthatjuk. A Tom Clancy regénye alapján készített Jack Ryan: Shadow One című filmben a címszereplő CIA-munkatárs feleségét alakítja.

A hírek szerint Keira modern változatban hozza a Mrs. Ryan figuráját, talpraesett, emancipált nő.

A hírek szerint Keira modern változatban hozza a Mrs. Ryan figuráját, talpraesett, emancipált nő.

 

Amikor Harrison Ford játszotta Jack Ryant még a kilencvenes években, Anne Archer formálta meg emlékezetesen az odaadó Mrs. Ryant, a tökéletes feleséget, aki a családi tűzhely őrizője. A hírek szerint Keira már modernebb változatban hozza a figurát, talpraesett, emancipált nő, aki nincs oda azért, hogy a férje (Chris Pine) vásárra viszi a bőrét. Jack Ryan CIA-s mentorát Kevin Costner játssza, a világbékét fenyegető orosz oligarchát pedig Kenneth Branagh, aki egyben a film rendezője is.

A Jack Ryan: Shadow One című film várható hazai bemutatója: 2014. január.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Keira Knightley lesz Mrs. Jack Ryan - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

öt × 2 =