Keanu Reeves nem az aki volt

> Filmrakat.hu | 2014. november 3. hétfő

Keanu Reeves színész alakítja John Wick (+18) könyörtelen bérgyilkos szerepét a 2014. november 13-án bemutatásra kerülő új amerikai akciófilmben.

Hirdetés:

John Wick (Keanu Reeves) nyugdíjba vonulna

John Wick visszavonult bérgyilkost egy könyörtelen orosz gengszter arra kényszeríti, hogy ismét akcióba lendüljön: azzal a brutalitással vadássza le az ellenfeleit, amely legendássá tette a bűn világában. A John Wick egy gyönyörűen fényképezett New Yorkban játszódó, stílusos bosszútörténet Keanu Reeves főszereplésével.

Reeves hosszú kihagyás után tér vissza a hollywoodi filmgyártásba, a filmkészítők pedig érzékeltetni akarják, hogy ő már nem ugyanaz az ember, aki 10-15 évvel ezelőtt volt. David Leitch rendező így jellemzi a színész átalakulását:

Keanunak most hosszabb a haja, szakállt és öltönyt visel – mondja Leitch. – Már nem az a Keanu, akit a Mátrixban megismertünk. És bármilyen kegyetlen tetteket is hajt végre John Wick, Keanu alakításának köszönhetően értjük és érezzük, hogy mi mozgatja.

Volt aki megszámolta: a főszereplő az akciófilmben összesen 87-szer öl. Felmerül a kérdés: mennyire indokolt ez a fajta brutalitás?

Úgy gondolom, hogy John jó ember – jelenti ki a színész. – Nem pszichopata. Nem ártatlan embereket öl. Mindenki, akit megöl a filmben, meg akarta őt ölni.

John Wick (+18) amerikai akciófilm. Hazai mozibemutató: november 13.
{adinserter 4}

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Keanu Reeves nem az aki volt - Sztárhírek | Filmrakat.hu