Keanu Reeves 84-szer öl!

> Filmrakat.hu | 2014. október 3. péntek
Hirdetés:
John Wick - Keanu Reeves főszereplésével - hazai bemutatója 2014. november 13.

John Wick – Keanu Reeves főszereplésével – hazai bemutatója 2014. november 13.

Keanu Reeves bosszút áll, méghozzá jó alaposan a John Wick című akciófilmjében. 84 ellenségét öli meg úgy, hogy a többségét agyonlövi. A színész elárulja, miért bízza a kaszkadőrökre a kaszkadőrködést!

Közeleg az év akciófilmje. A John Wick az első, zártkörű vetítések után 100%-on áll a Rotten Tomatoes gyűjtőoldalon: vagyis, nincs, aki ne dicsérné.
Az egyik kritikus a statisztikai adatokkal is megelégedett; úgy számolja, hogy a film főszereplője, Keanu Reeves 84 ellenségét öli meg a bosszúfilmben: többségüket arcon lövi.

{adinserter 4}

Keanu Reeves azonban határozottan állítja: semmilyen kaszkadőr feladatot nem látott el a forgatás során. Elvből.

– A kaszkadőrködést a kaszkadőrökre bízom – nyilatkozta a John Wick kapcsán. – Én legfeljebb „mozgásosan játszom”. Igen, elesem, ugrom, rám zuhannak más színészek, nagyon sokféle fegyvert használok a filmben… de nem akarok kaszkadőrködni. Minek? Vannak, akik jobban csinálják nálam.

Ezzel Reeves persze nemcsak a kaszkadőröknek hízeleg, hanem a film két rendezőjének is: ők ugyanis eredeti szakmájuk szerint mindketten kaszkadőrök, a főszereplő régi kollégái; egyikük, a Mátrix-trilógiában Reeves dublőre volt: ha verekedni kellett, őt játszott a sztár helyett.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Keanu Reeves 84-szer öl! - Sztárhírek | Filmrakat.hu