Kaya Scodelario szerelem nélkül

By | 2014. szeptember 5. péntek
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Kaya Scodelario (középen)

Hirdetés:

Kaya Scodelario szerelem nélkül maradt az Útvesztő (+16) című filmben. Nem vele van a baj, hanem egyszerűen ilyen a film: nem a szerelemről, sokkal inkább a rohanásról szól.

Az Útvesztő (16) a jövőbe vezet. A csupa fiatal főszereplőt ismertté tevő új sci-fi hősei nem tudják, hol élnek és hogy kerültek oda. Csak annyi tudnak, hogy egy tisztáson ébredtek, melyet hatalmas, folyton változó labirintus vesz körül: és az ő feladatuk, hogy akár az életük árán is átjussanak a túloldalára.

A film fordulatai minden eszközt bevetnek, hogy izgalmassá váljon a történet, de egy lehetséges szál hiányzik: bár a Tisztáson fiúk és lányok is élnek összezárva, szerelem nem szövődik közöttük.

– Ez tetszett a legjobban a forgatókönyvben! – lepte meg az újságírókat Az Útvesztő női főszereplője, a 23 éves, félig brazil, félig angol színésznő, Kaya Scodelario, akit a legtöbben a Skins című sorozatból ismerhetnek. – Egy színésznőnek olyan nagy ajándék, hogy végre nem kell romantikázni! Akit én játszom, az kemény csaj, legalább olyan kemény, mint a srácok. Nem szorul rájuk. Egyedül is megvan. De különben is: túl pörgős a történet ahhoz, hogy elvonuljak valakivel, hogy kéz a kézben sétálgassunk az erdőben. Ez a film a rohanásról szól. Szuper, hogy végre nem kell bágyatag tekintettel pislognom senki felé.

Pedig Kaya Scodelario egyáltalán nem ódzkodik a szerelmes jelenetektől, sőt, a “True Love” című BBC sorozatban Billie Piperrel leszbikus jeleneteket is bevállalt!

Kaya Scodelario és Billie Piper

Útvesztő (+16) – The Maze Runner, hazai bemutató, szeptember 18.

 

Ha tetszik, jelezd nekünk: