Kártyázó, iszákos szuperhős

> Filmrakat.hu | 2015. június 2. kedd

Magic Mike XXL (2015) amerikai zenés filmChanning Tatum alakítja Gambit szerepét a készülő X-Men-filmben. A kártyázó, iszákos szuperhős szerep sem idegen a filmsztártól annak ellenére, hogy mostanában inkább a testétől és a tánctudásától hangos a média, a Magic Mike második részének közelgő bemutatója kapcsán.

Hirdetés:

{adinserter 4}

Channing Tatum mindent ki akar próbálni. Nemsokára bemutatják az új Magic Mike-filmet, a Magic Mike XXL-t , melyben a színész nemcsak kigyúrt felsőtestét, hanem kivételes tánctudását is alaposan megvillogtatja, ám ő nem elégedett meg eddigi szerepeivel. A különleges férfitáncos film után igazi rosszfiú akart lenni. Ezért vállalta el Gambit szerepét abban a készülő X-Men-filmben, melynek az amerikai délről származó, erős tájszólással beszélő, kiismerhetetlen mutáns a főhőse.

Ez a film mindent megváltoztat majd, amit eddig megszoktunk az X-Men sorozattól – jelentette ki a színész, amikor egy újságíró a Magic Mike XXL promóciós körútján a készülő mutánssztoriról kérdezte. – Mindig csak meg kell menteni a világot… mi ezt felforgatjuk majd.

A színész azt mondta, boldogan készül a kártyázó, iszákos szuperhős szerepére, akiről sosem tudni, éppen a jó vagy a rossz ügyet szolgálja.

Pont ezért volt számomra mindig ő a legvalóságosabb mutáns – mondta Tatum. – Ha vannak szuperhősök, biztos tele vannak nem szuper tulajdonságokkal: vagyis, olyanok, mint Gambit.

A film 2016 őszén kerül a világ mozijaiba. Addig be kell érnünk azzal, hogy Tatum táncol és vetkőzik…

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Kártyázó, iszákos szuperhős - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhét + 6 =