Kardashian-sátorban töltődött fel Jennifer Lawrence

By | 2017. augusztus 11. péntek
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Új filmjének forgatásán többször került a végkimerülés határára az Oscar-díjas színésznő. Hogy átvészelje ezeket a nehéz órákat, egy különleges módszert vetett be: elment feltöltődni a Kardashian-sátorba! Hogy ez mit jelent és hogy milyen szerencsétlenséget hozott számára az, hogy nem hitt a gyógyító kristályok erejében, az kiderül az alábbiakban:

Mágikus kristályok

Új házat vett Los Angelesben Jennifer Lawrence, ami tele volt gyógyító kristályokkal, mert az előző tulajdonos hitt a misztikus erejükben. A színésznő viszont racionális alkat, ezért összeszedette a kristályokat és eladatta őket. Hiába mondták neki, hogy a kristályokat annak a szakembernek kellene eltávolítania, aki a megfelelő helyekre rajta őket, Jennifer minél hamarabb meg akart tőlük szabadulni. Így is lett, és pár nappal később csőtörés miatt elázott az egész ház, amit a misztika hívei a mágikus kristályokkal szemben tanúsított tiszteletlen bánásmódnak tulajdonítanak.

Jennifer Lawrence a Serena (2015) című filmben

Serena (2015) amerikai romantikus dráma

anyám!

Jennifer ettől teljesen kiborult, mert intenzív időszakon van túl: nemrég fejezte be az anyám! című pszichothriller forgatását. A színésznő a forgatáson összejött a rendezővel, Darren Aronofskyval, ez azonban nemhogy segítette volna a közös munkát, inkább megnehezítette. Néhány jelenet olyan intenzív volt, hogy Jennifer légszomjjal küszködött, ezért oxigénkúrára szorult, az egyik felvételnél pedig kiugrott az egyik bordája.

Darren Aronofsky legutóbb három éve jelentkezett rendezőként, akkor a Noé című filmet mutatta be. Producerként jóval aktívabb volt, a Noé mellett a Titkok hálójában, a Jackie és az Utóhatás című filmeknél is közreműködött. Az anyám! (mother!) című filmjének hazai bemutatója 2017. október 19-re várható.

A precíz Aronofsky ekkor nem szünetet rendelt el, hanem újravette az elrontott jelenetet, ki ne csússzanak az ütemtervből. Azért végül méltányolták, hogy Jennifer nehezen bírja a megpróbáltatásokat: Kardashian-sátrat építettek számára. Ez azt jelenti, hogy az egyik szobában felhúztak egy sátrat, ahol Jennifer kedvenc realityje, a Kardashian család viselt dolgait bemutató műsor futott végtelenítve.

Rágóztam, és néztem a sorozatot – mondta a színésznő legújabb interjújában. – Ez volt az én menedékem, fel tudtam töltődni. Darren ettől egészen ki volt akadva.

Az anyám! egy házaspárról szól, akikhez váratlan látogatók érkeznek, és rémisztő események sora veszi kezdetét.

Forrás: UIP-Duna Film

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról

Szakállt és bajuszt hord Gerard Butler új akciófilmjében

Gengszterzsaruk - Gerard Butler bajuszt és szakállt visel
Ez önmagában nem egy nagy hír, de ha megnézzük a Gengszterzsaruk filmelőzetesét, akkor látható,...
Tovább

Filmelőzetes: Szabadulószoba

Szabdulószoba trailer
Tyler 30. születésnapjára egy nem mindennapi ajándékot kap barátnőjétől: belépőt egy rejtélyes szabadulószobába! A filmelőzetes...
Tovább

Kicsinyítés (2017) amerikai film

Kicsinyítés (2017) amerikai film
Hazai filmpremier: 2018. január 11. A túlnépesedés problémájára remek megoldást dolgoztak ki a tudósok: le...
Tovább