Kalandos komédia karácsonyra

> Filmrakat.hu | 2013. április 29. hétfő
Hirdetés:

Joggal vetődhet fel a kérdés, hogy aki olyan filmet képes rendezni, mint amilyen komédia a Trópusi vihar volt, az miért nem rendez gyakrabban?
{adinserter 16}
Ben Stiller elsősorban kiváló komikus színész, de 2008-ban első és mindmáig egyetlen rendezésével megmutatta azt is, hogy ha kell olyan filmet rendez, ami a kritikusoknál és a közönségnél is megfelelő fogadtatásra talál.

Átdolgozott komédia

Walter Mitty titkos élete címmel 1947-ben mutatták be azt az amerikai filmet, aminek az idei remakeje karácsonyra van időzítve. Ben Stiller új, különleges vígjátéka, azonos címmel (The Secret Life of Walter Mitty, hazai bemutató: 2013 december) kerül a mozikba. A film alkotógárdája – többek között Steven Spielberg, Ron Howard és Gore Verbinski – 1996 óta próbálja tető alá hozni a kalandos komédiát. A főszerepre olyan nevek kerültek szóba, mint Jim Carrey, Owen Wilson vagy Johnny Depp.

Walter Mitty titkos élete. A komédia rendezője és főszereplője Ben Stiller!

Walter Mitty titkos élete. A komédia rendezője és főszereplője Ben Stiller!

Végül Ben Stiller szerződött rá, hogy eljátssza az álmodozó képszerkesztő szerepét, aki egy elveszett negatív után nyomozva bejárja a világot, és közben végre nem a saját fejében, hanem a valóságban történnek vele csodálatos, izgalmas és meghökkentő dolgok. Stiller csupán egy feltétellel vállalta a főszerepet: ha a rendező is ő lehet. Végül rábízták a 90 millió dolláros költségvetésű komédia forgatását.

A munka csöppet sem kényelmes: a stáb New York mellett Izlandon és Grönlandon is forgatott. A Trópusi vihar annak idején hatalmas siker lett. Azóta Amerika egyik legnépszerűbb komikus színésze elsősorban rendezőnek tartja magát, csak muszájból játszik, és az új, nagy lehetőségre várt.

Hirdetés:

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenteképek, trailerek. Kalandos komédia karácsonyra - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*