Kalandos komédia karácsonyra

> Filmrakat.hu | 2013. április 29. hétfő

Joggal vetődhet fel a kérdés, hogy aki olyan filmet képes rendezni, mint amilyen komédia a Trópusi vihar volt, az miért nem rendez gyakrabban?

Hirdetés:

Ben Stiller elsősorban kiváló komikus színész, de 2008-ban első és mindmáig egyetlen rendezésével megmutatta azt is, hogy ha kell olyan filmet rendez, ami a kritikusoknál és a közönségnél is megfelelő fogadtatásra talál.

Átdolgozott komédia

Walter Mitty titkos élete címmel 1947-ben mutatták be azt az amerikai filmet, aminek az idei remakeje karácsonyra van időzítve. Ben Stiller új, különleges vígjátéka, azonos címmel (The Secret Life of Walter Mitty, hazai bemutató: 2013 december) kerül a mozikba. A film alkotógárdája – többek között Steven Spielberg, Ron Howard és Gore Verbinski – 1996 óta próbálja tető alá hozni a kalandos komédiát. A főszerepre olyan nevek kerültek szóba, mint Jim Carrey, Owen Wilson vagy Johnny Depp.

Walter Mitty titkos élete. A komédia rendezője és főszereplője Ben Stiller!

Walter Mitty titkos élete. A komédia rendezője és főszereplője Ben Stiller!

Végül Ben Stiller szerződött rá, hogy eljátssza az álmodozó képszerkesztő szerepét, aki egy elveszett negatív után nyomozva bejárja a világot, és közben végre nem a saját fejében, hanem a valóságban történnek vele csodálatos, izgalmas és meghökkentő dolgok. Stiller csupán egy feltétellel vállalta a főszerepet: ha a rendező is ő lehet. Végül rábízták a 90 millió dolláros költségvetésű komédia forgatását.

A munka csöppet sem kényelmes: a stáb New York mellett Izlandon és Grönlandon is forgatott. A Trópusi vihar annak idején hatalmas siker lett. Azóta Amerika egyik legnépszerűbb komikus színésze elsősorban rendezőnek tartja magát, csak muszájból játszik, és az új, nagy lehetőségre várt.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Kalandos komédia karácsonyra - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

öt + tizenkettő =