Jurassic Park IV.

> Filmrakat.hu | 2014. június 5. csütörtök

A Jurassic Park IV. részeként indult, mára Jurassic World lett belőle. Az új dinópark sztoriban génmanipulált dinók támadnak az látogatókra. A világpremier várható időpontja: 2015. június 12.

Hirdetés:
Egy kép a régi filmből - a Jurassic Worldről olvashat a Filmrakat filmajánló magazinban.

Egy kép a régi filmből – a Jurassic Worldben génmanipulált dinok is lesznek!

A Nublar szigetén forgatott őserdei felvételek után már New Orleansban dolgozik a Jurassic World stábja, mégpedig egy olyan kísérteties élményparkban, amely a Katrina hurrikán pusztítása óta üresen áll. Közben a film rendezője, Colin Trevorrow színvallásra kényszerült, mert számos információ került föl az internetre a filmmel kapcsolatban, amelyek egy része igaz, némelyik azonban puszta találgatás. A rendező leült a Slashfilm újságírójával, és tisztázta a dolgokat.

Először csalódottságának adott hangot amiatt, hogy egy évvel a bemutató előtt a leendő nézők már viszonylag sokat megtudhatnak a produkcióról a szivárogtatás miatt. Aztán elmondta, hogy a Jurassic World mozifilm egy szigeten játszódik, ahol a korábbi katasztrófákból nem tanulva új dinóparkot hoztak létre, amely egyszerre vadrezervátum, szafaripark és állatkert. Naponta húszezer turista látogat ide, és a gyerekek T-Rexszel a hátuk mögött csinálnak szelfiket. A rendező azt is elárulta, hogy nem csupán a már eddig is látott dinók szerepelnek a filmben, különös tekintettel a vérszomjas raptorokra, hanem lesz egy még sosem látott példány is, amelyet a tudósok genetikai módosítással hoztak létre.
{adinserter 11}
Trevorrow szellemesen reagált a fanatikus dinórajongók megszokott sirámára, akik attól tartanak, hogy a Jurassic World majd tönkreteszi azokat a nagyszerű gyerekkori emlékeket, amelyek a Spielberg-féle Jurassic Parkhoz kötődnek.

“Aki a tönkretett gyerekkori emlékeire panaszkodik, hajlamos elfelejteni, hogy jelenleg folyamatban van mások gyerekkora. Nekem olyasmit kell összeraknom, ami hasonló élményeket ad, mint amiket az előző generáció tapasztalt. Az új mozi talán nem úgy működik majd, ahogyan sokan várják, de hiszem, hogy olyannak kell lennie, amilyennek én elképzelem.”

A Jurassic World mellett producerként bábáskodik Steven Spielberg, tehát a fanatikus dinórajongók biztosan nem fognak csalódni a filmben!

További részletek angol nyelven: Jurassic Park 2015.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Jurassic Park IV. - Filmek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

húsz − hat =