Jupiter holdja premier a Corvin moziban

By | 2017. június 10. szombat
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Felkelt Jupiter holdjaCsütörtök este a Földközi-tenger partjának képzelhettük a Nagykörutat és a cannes-i fesztiválpalotának a Corvin mozit: Magyarországon először itt láthatták Mundruczó Kornél Jupiter holdja (hazai bemutató: június 9.) című rendezését mindazok, akik nem lehettek ott a nemzetközi fesztiválon. A Jupiter holdja a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál főprogramjában – a filmes világbajnokság nehézsúlyú kategóriájában – versenghetett, és a nemzetközi sajtó valamint a közönség egyaránt ünnepelte: volt újság, amely egyenesen Spielberghez méltónak nevezte a film mindvégig feszült, Budapestet misztikus, kiismerhetetlen és félelmetes nagyvárossá stilizáló világát.

A premierre a Corvin mozi két legnagyobb terme telt meg, és az alkotókon kívül számos sztárvendég is eljött.

A vörös szőnyegen természetesen végigsétáltak a főszereplők, Jéger Zsombor, Merab Ninidze, Balsai Móni és Mucsi Zoltán valamint a rendező Mundruczó Kornél, a forgatókönyvet író Wéber Kata és a producer Petrányi Viktória. Megnézte a filmet és végül vastapssal jutalmazta az alkotókat többek között Eszenyi Enikő, Lang Györgyi, Kovács Gábor és Pataki Ági, Pokorny Lia, Mácsai Pál, Vajda Pierre és Kecskés Karina is.

IC Press

Továbbiak a filmről:

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról

Szakállt és bajuszt hord Gerard Butler új akciófilmjében

Gengszterzsaruk - Gerard Butler bajuszt és szakállt visel
Ez önmagában nem egy nagy hír, de ha megnézzük a Gengszterzsaruk filmelőzetesét, akkor látható,...
Tovább

Filmelőzetes: Szabadulószoba

Szabdulószoba trailer
Tyler 30. születésnapjára egy nem mindennapi ajándékot kap barátnőjétől: belépőt egy rejtélyes szabadulószobába! A filmelőzetes...
Tovább

Kicsinyítés (2017) amerikai film

Kicsinyítés (2017) amerikai film
Hazai filmpremier: 2018. január 11. A túlnépesedés problémájára remek megoldást dolgoztak ki a tudósok: le...
Tovább