Julie kisasszony romantikus film

Szerző | 2015. március 25. szerda
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Julie kisasszony romantikus film jelenetfotójaA Julie kisasszony romantikus film (Miss Julie) egy furcsa szerelmi háromszög története a XIX. századból: a gróf lánya, az inas és annak jegyese a szakácsné szerelmi szálai gabalyodnak össze. A film August Strindberg svéd drámaíró leghíresebb, világszerte legtöbbször játszott műve alapján készült. A romantikus dráma alkotói, sztárjai, trailere és jelenetképei – filmajánló a Filmrakatban.

Hirdetés:

Julie kisasszony romantikus film (+16)
színes norvég dráma, 2014,

Eredeti cím: Miss Julie

Rendező, forgatókönyvíró: Liv Ullmann. Operatőr: Mikhail Krichman
Szereplők: Jessica Chastain, Colin Farrell, Samantha Morton

Hazai bemutató dátuma: 2015. április 16. Magyarországon forgalmazza az ADS Service Kft.

A jóképű inas szerepében Colin Farrell

Julie kisasszony – filmajánló

A gazdag gróf gyönyörű lánya kikezd apja inasával, Jeannal, aki mellesleg a szakácsné jegyese. A felfokozódó, addig elfojtott szenvedélyek és vágyak utat találnak és az úrnőnek sikerül elcsábítania a lakájt. Az inas azonban plebejus önérzettel fölébe magasodik a grófkisasszonynak. Vonzalmuk taszítást is jelent egyszersmind: egymásra találnak, hogy legyőzzék egymást. Ha úgy tetszik, úr és szolga, nő és férfi, szajha és kerítő, gyilkos és áldozat tusázik egymással a történetben. A társadalmi és vallási szabályok tiltják, hogy gazda és szolgálója között bármiféle viszony létrejöhessen, így szükségszerűen el kell válniuk egymástól. Vagy nem ez a megoldás a szenvedélytől túlfűtött filmben?

Szenvedélytől túlfűtött szerlmi történet

A történet az erős színészi játékra épül, így Jessica Chastain és Colin Farrell remek választásnak tűnik az úrnő és inasa szerepére.

Julie kisasszony romantikus film előzetese

Julie kisasszony – plakát

Julie kisasszony - plakát

 

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Julie kisasszony romantikus film - dráma | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

egy × 1 =