Julia Roberts újra forgat

> Filmrakat.hu | 2015. május 11. hétfő
Julia Roberts az Augusztus Oklahomában című filmben

Hirdetés:

Julia Roberts az Augusztus Oklahomában című filmben

Julia Roberts 2014-ben mozifilmet nem vállalt – az Igaz szívvel című tv-filmben vállalt egy szerepet – ám idén visszatér a filmvászonra! A sugárzó szépségű filmsztár családi tragédiák miatt vonult kissé a háttérbe: édesanyját februárban, féltestvérét alig egy évvel ezelőtt veszítette el. A sztár mosolya most újra a régi, talán ismét önmagára talált.
{adinserter 4}

Egyszerű, kedves családi jelenetnek lehettek szemtanúi azok, akik péntek este egy moziteremben ülhettek Julia Robertsszel és családjával. A színésznőt férje, Danny és gyerekeik, a 10 éves ikrek, Hazel és Phinnaeus, valamint a 7 éves Henry kísérte el. Roberts épp a napokban tért vissza Los Angeles-be a Nagy Alma városából – itt forgatja ugyanis Jodie Foster legújabb filmjét (Money Monster), most hetekig elszólította a munka a családjától. A készülő új moziban Roberts egy pénzügyi televíziós show műsor producerét alakítja – a műsor vezetője pedig George Clooney, akit egy rossz befektetési tipp miatt egy feldühödött, minden pénzét elvesztett néző túszul ejt.

Roberts Los Angelesben smink nélkül, egyszerűen felöltözve farmerban, kék hosszú ujjú pulcsiban, haját lófarokba fogva sétált az utcán családjával, védjegyévé vált barna napszemüvegében. Elképesztően széles mosolya szerencsére újra a régi, úgy tűnik, lassan képes maga mögött hagyni a másfél év alatt bekövetkezett családi tragédiák hatását. S az, hogy újra kamerák elé állt, egy dolgot bizonyít – Roberts jól van, a sebek, ha lassan is, de gyógyulnak.

Forrás: Híradó | dailymail.co.uk

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Julia Roberts újra forgat - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

négy × 4 =