Judd Apatow új vígjátékát nyáron mutatják be a mozik

- Filmrakat.hu | 2015. április 22. szerda

Judd Appatow új vígjátéka - Kész katasztrófaNapjaink egyik legnépszerűbb vígjáték rendezője Judd Apatow új filmmel jelentkezik idén nyáron. A Kész katasztrófa című filmvígjáték forgatókönyvírója és főszereplője Amy Schumer.

Hirdetés:

A Kész katasztrófa Judd Apatow rendező esetében annyiban tűnik újszerű vállalkozásnak, hogy amelyik filmet eddig rendezte, annak a forgatókönyvét is megírta saját maga. Most azonban átengedte a sikeres komikának, Amy Schumernek ezt a feladatot, sőt, a főszerepet is odaadta neki.

Amy a film története szerint egy magazinnak dolgozik, éppen új cikkén dolgozik, miközben fülig szerelmes lesz egy sármos és egyben sikeres orvosba (Bill Hader alakítja).

Apatow eddigi rendezései (pl.: Felkoppintva, 40 és annyi, Ki nevet a végén) illetve produceri munkái (pl.: Szerelemre hangszerelve, Koszurúslányok) alapján kíváncsian várjuk a Kész katasztrófa augusztusi bemutatóját!

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Judd Apatow új vígjátékát nyáron mutatják be a mozik - Filmek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

1 × három =