Josh Gad elintézte partnerét egy ártatlannak tűnő kérdéssel

By | 2015. április 4. szombat

Josh Gad és Kaley Cuoco-Sweeting a Bérhaverok című filmbenHa egy színésznőtől valaki megkérdezi, hogy terhes-e, akkor azt a bulvárlapok kész tényként, ízekre szedve, a lehetséges apákat keresgélve közlik a hírt. A Josh Gad által rosszkor, rossz időben feltett kérdés is elindította a lavinát! Bulvárhírek a Filmrakatban.

Hirdetés:

Kaley Cuoco-Sweeting, a szőke bombázó, aki az Agymenők című tévésorozatban lett sztár, elviselhetetlen menyasszonyként költözött át a széles vászonra. A Bérhaverok (The Wedding Ringer) című őrült vígjátékban Josh Gad mindenből többre vágyó jövendőbelijét játssza. És máris utolérte a sztárok sorsa: a pletyka. Méghozzá a filmbeli partnere keverte hírbe. Nem is olyan rosszba. A film egy gálavetítésén adott interjú után a neten mindenki azt kérdezi: Kaley terhes?

Ugye lehetek majd nálatok én a keresztapa? – kérdezte a vörös szőnyegen a mindig poénkodó Josh Gad. – Szórakoztatom majd a vendégeket!

A riporter persze lecsapott, a színésznő tiltakozott, de hiába: mindenki gyanakszik, hogy a hamarosan harmincadik évét betöltő színésznő gyereket vár.

Imádom a gyerekeket, mindenkiét szívesen ölelgetem, játszom vele, de azért egy saját az kicsit más – mentegetőzött a színésznő. – Egyelőre inkább filmeznék. A Bérhaverok-at nagyon jó volt forgatni, várom az újabb lehetőségeket. Csak megint ilyen dilis partnereim legyenek!

Josh Gad poénjával elintézte partnerét: egy darabig nem a filmterveiről, hanem a lehetséges terhességéről írnak a lapok. Ahogy mi is…

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

2 × egy =