Jolie felhagy a színészkedéssel?

> Filmrakat.hu | 2014. június 24. kedd

Az Oscar-díjas színésznő, Angelina Jolie azt fontolgatja, hogy a jövőben inkább az írásra, rendezésre és a diplomáciai munkájára koncentrál és felhagy a színészkedéssel. Brad Pitt felesége köztudottan az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának különmegbízottja, korábbi jószolgálati nagykövete.

Hirdetés:
Angelina Jolie ír, rendez, családanya és diplomata

Angelina Jolie ír, rendez, családanya és diplomata

Angelina emellett a családban is nagyobb nyugalmat szeretne, ezért úgy döntött, hogy eltiltja férjét Tarantinotól!
{adinserter 11}
Brad Pitt és Quentin Tarantino azóta közeli barátok, amióta együtt forgatták a Becstelen brigantykat. Jó nagy bulikat csaptak, már az első forgatókönyv-megbeszélés is olyan komoly iszogatásba torkollott, hogy másnap alig emlékeztek arra, miről volt szó. Azóta is össze-összejárnak, amit Brad párja, Angelina Jolie most elégelt meg: eltiltotta gyermekei apját Tarantinótól. A The National Enquirer szerint a bulikban még egy kis fű is előkerült néha, de nem kell mindent elhinni egy bulvárlapnak.

Angelina Jolie és Brad Pitt a Z világháború díszbemutatóján

Angelina Jolie és Brad Pitt a Z világháború díszbemutatóján

Angelina egyébként megint kijelentette, hogy szeretné abbahagyni a színészkedést, mert az írásra és a rendezésre, illetve a diplomáciai munkára szeretne koncentrálni. Új rendezése, az Unbroken jövőre látható a mozikban. A megtörtént eseményeken alapuló film Louis Zamperini olimpikonról szól, aki a világháborúban japán fogságba esett, és emberfeletti megpróbáltatásokon ment keresztül.

Angelina

Angelina Jolie a Demona londoni bemutatóján

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Jolie felhagy a színészkedéssel? - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

nyolc − 2 =