Nem csak jóképű Channing Tatum

Szerző | 2013. április 27. szombat

Az Oscar díjas rendező Steven Sodebergh valószínűleg nem csak a jóképű srácot látja Channing Tatumban, hisz a Magic Mike macsója után a Mellékhatások (Bemutató dátum: 2013. május 09.) című thriller egyik főszerepére (a börtönviselt ifjú férj szerepére) is őt kérte fel.

Hirdetés:

Sodebergh 2000-ben, a Traffic című filmért kapta meg a legjobb rendezőnek járó Oscar-díjat. A filmrendező hamarosan nálunk is bemutatásra kerülő utolsó mozifilmje nagyon aktuális témát feszeget a napjainkban sokak által használt gyógyszerekről, a pszichiáter és páciens viszonyáról, valamint a kockázatokról és a mellékhatásokról.

Mellékhatások: valóban olyan jóképű Channing Tatum?

Mellékhatások: valóban olyan jóképű Channing Tatum?

Jóképű és szexi

Tatum a karrierjét modellként kezdte, aztán 2005-ben – 25 évesen – szerepet kapott a Supercross (Supercross: The Movie) és a Carter edző (Coach Carter) című filmekben, manapság pedig az egyik legkeresettebb jóképű színész. A People magazin olvasói egyenesen a világ legszexibb pasijának kiáltották ki, ami a Magic Mike főszerepéhez elég jó ajánlólevél lehetett, ám Steven Soderbergh új filmjében, a provokatív, feszült thrillerben, a Mellékhatásokban értelmiségit játszik.

Mellékhatások: egyetemet végzett, értelmiségit kell eljátszania Tatumnak.

Mellékhatások: egyetemet végzett, értelmiségit kell eljátszania Tatumnak.

Tatum partnerei a székhez szögező, váratlan fordulatokat tartogató filmben a bájos Rooney Mara, Jude Law, és Catherine Zeta-Jones. Tatum elárulta egy online oldal újságírójának, hogy bizony nem sokan kopogtatnak az ajtaján olyan szereppel amikor is egyetemet végzett, értelmiségit kell eljátszania, és ez nagyon imponált neki. Bár már akkor igent mondott a rendezőnek, mikor még azt sem tudta, hogy miről is szól pontosan a film.

Nagyon szuper a viszonyunk Stevennel, és bármikor hívna, igent mondanék. Még ha az egyes számú, vagy a kettes számú pincért kellene eljátszanom, akkor is. – mesélte nevetve a jóképű színész, majd hozzátette. – Persze az aggódó férj szerepe is elég jónak tűnt miután elolvastam a forgatókönyvet. Amúgy is most éjjel-nappal ebben a szerepben élek, hiszen hamarosan megszületik az első gyerekem is. Hatalmas élmény lesz!

Mellékhatások: ...most éjjel-nappal ebben a szerepben élek, hiszen hamarosan megszületik az első gyerekem...- mondta a jóképű színész

Mellékhatások: …most éjjel-nappal ebben a szerepben élek, hiszen hamarosan megszületik az első gyerekem…- mondta a jóképű színész

Szép, színes nyalóka

Persze az újságírók azt a kérdést sem hagyhatták ki, hogy használ-e most valamilyen gyógyszert , és ha igen, mik a mellékhatásai. A frappáns válasz Channingtől:

Egyszerűen zseniális a gyógyszer mellékhatása, amit most szedek: mindenki úgy néz ki, mint egy szép, színes nyalóka. (nevet)”

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Nem csak jóképű Channing Tatum - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

3 × három =