John Lennon megkésett üzenete

> Filmrakat.hu | 2015. március 17. kedd

Al Pacino a Danny Collins című filmbenAl Pacino és John Lennon akár szerepelhettek is volna együtt egy filmben, még amikor élt a híres Beatle. Ám a sors úgy akarta, hogy jóval halála után jött össze a nagy páros, a Danny Collins című filmben.

Hirdetés:

Több neves színész (pl.: Jeremy Renner, Julianne Moore) hagyta ott különböző okok miatt a filmet, Al Pacino azonban maradt és jól tette, mert elkészült és idén nyáron nálunk is bemutatják a Danny Collins című filmet! Al egy öregedő rocksztárt alakít, aki régi slágereivel haknizik és halálosan belefásult az egészbe.

Aztán egy napon a menedzsere elővesz egy negyven évvel ezelőtt írt levelet, ami mindent megváltoztat. Már hogyne változtatna meg, mikor azt a levelet maga John Lennon írta?

Al Pacino mellett Jennifer Garner, Christopher Plummer, Bobby Cannavale és Annette Bening lesz látható a nyáron bemutatásra kerülő életrajzi filmben.

 

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. John Lennon megkésett üzenete - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

11 − hat =