Jó üzlet a rettegés: Annabelle tarol a mozipénztáraknál

> Filmrakat.hu | 2014. október 31. péntek
Hirdetés:

Annabelle óriási sikert arat a mozikban, bizonyítva azt az eddig is ismert tényt, hogy van igény a rettegést, félelmet keltő, jól elkészített horrorfilmekre.  Figyelem, a film megtekintése 18 éven aluliak számára nem ajánlott!

Annabelle baba a horror klasszikus

A félelem népszerű. Az Annabelle (+18) sikere ezt bizonyítja. A megtörtént eseten alapuló természetfölötti thriller kísértetiesen jól megy a mozikban. Az Egyesült Államokban október elejétől, nálunk október 16-tól vetített film átlépte a 200 millió dolláros bevételi határt: ebből az USA-ban nagyjából 80, a világ többi részén 120 millió dollárt hozott. Ez az eredmény egy „nagy” filmtől is igen szép volna, ám az Annabelle költségvetése mindössze 6,5 millió dollár volt: ami azt jelenti, hogy a mozi egy szűk hónap alatt harmincszoros bevételt termelt. John R. Leonetti dörzsölgetheti a markát!

A démonikus erejű baba először tavaly került a borzongani szerető nézők érdeklődésének középpontjába, akkor a Démonok között (Conjuring) című filmben bukkant fel. Az akkori siker most egy korábban játszódó történetben ismétlődött meg.
{adinserter 4}
A horrorfilm népszerűségéhez biztosan az is hozzájárul, hogy a hihetetlen történetet megtörtént esetek ihlették. A kísérteties hatalommal bíró játék baba ma is megtekinthető egy misztikus tárgyakat gyűjtő connecticuti múzeumban. Szigorúan lezárt, dupla üveges tárolóját kéthetente ellenőrzi és szenteli be egy helyi pap.

Hirdetés:

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenteképek, trailerek. Jó üzlet a rettegés: Annabelle tarol a mozipénztáraknál - Filmek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*