Jó üzlet a rettegés: Annabelle tarol a mozipénztáraknál

> Filmrakat.hu | 2014. október 31. péntek
Hirdetés:

Annabelle óriási sikert arat a mozikban, bizonyítva azt az eddig is ismert tényt, hogy van igény a rettegést, félelmet keltő, jól elkészített horrorfilmekre.  Figyelem, a film megtekintése 18 éven aluliak számára nem ajánlott!

Annabelle baba a horror klasszikus

A félelem népszerű. Az Annabelle (+18) sikere ezt bizonyítja. A megtörtént eseten alapuló természetfölötti thriller kísértetiesen jól megy a mozikban. Az Egyesült Államokban október elejétől, nálunk október 16-tól vetített film átlépte a 200 millió dolláros bevételi határt: ebből az USA-ban nagyjából 80, a világ többi részén 120 millió dollárt hozott. Ez az eredmény egy „nagy” filmtől is igen szép volna, ám az Annabelle költségvetése mindössze 6,5 millió dollár volt: ami azt jelenti, hogy a mozi egy szűk hónap alatt harmincszoros bevételt termelt. John R. Leonetti dörzsölgetheti a markát!

A démonikus erejű baba először tavaly került a borzongani szerető nézők érdeklődésének középpontjába, akkor a Démonok között (Conjuring) című filmben bukkant fel. Az akkori siker most egy korábban játszódó történetben ismétlődött meg.
{adinserter 4}
A horrorfilm népszerűségéhez biztosan az is hozzájárul, hogy a hihetetlen történetet megtörtént esetek ihlették. A kísérteties hatalommal bíró játék baba ma is megtekinthető egy misztikus tárgyakat gyűjtő connecticuti múzeumban. Szigorúan lezárt, dupla üveges tárolóját kéthetente ellenőrzi és szenteli be egy helyi pap.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Jó üzlet a rettegés: Annabelle tarol a mozipénztáraknál - Filmek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*