JLo szeretőjéből zaklatóvá vált

- Filmrakat.hu | 2015. március 6. péntek

Ryan Guzman a szomszéd fiú - szeretőből zaklató
Ryan Guzman nehéz feladatra vállalkozott akkor, amikor A szomszéd fiú (The boy next door) című thrillerben egy olyan fiatalembert kellett eljátszania, akinek az idősebb nő utáni vágya megszállottságba csap át. Ráadásul az egyik legfelkapottabb filmsztárral, Jennifer Lopezzel kellett intim jeleneteket forgatnia a filmben! Filmsztárok a Filmrakatban.

Hirdetés:

{adinserter 4}

Ryan Guzman azonban arról híres, hogy képes szembenézni a nehézségekkel, hisz hollywoodi karrierje előtt a vegyes harcművészetek bajnoka volt. Soha nem akart színész lenni, táncosnak készült, aztán valahogy mégis főszerepet kapott a Step Up: Forradalom című filmben. A produkció annak ellenére kitűnően sikerült, hogy a táncos fiú szerepét Channing Tatumtól örökölte. Ezután már senkit sem ért meglepetéséként, hogy a folytatásnak is ő lett a főszereplője (Step Up: All In).

Az új filmben ő az a bizonyos szomszéd fiú, aki viszonyt kezd tanárnőjével, majd amikor a nő nem akarja folytatni a kapcsolatot, zaklatni kezdi. A szerepet félig meddig Jennifer Lopeznek köszönheti, aki producerként is bábáskodott a thriller felett.

Amikor meghallottam, hogy Jennifer Lopez velem szeretne próbálni, azt hittem, ez valami átverés – mondja Guzman. – De győzködtek, hogy tényleg így van, ezért elolvastam a forgatókönyvet. Tetszett a karakter, mert Noah sötét figura, ilyet pedig még nem játszottam.

Jennifer Lopeznek elhisszük, hogy szerelmes lesz belé a szomszéd fiú

A szomszéd fiú –

A fiatal színész nem győzi hangsúlyozni, Lopeznek milyen fontos szerepe volt abban, hogy megfelelően tudja eljátszani Noah karakterét.

Az elején ideges voltam. Természetesen tudtam, hogy rendkívül intim jeleneteim lesznek Jenniferrel, és nem volt világos elképzelésem arról, hogyan kell majd játszanom. De ahogy kamera elé kerültünk, elmúlt a lámpalázam, és lazán vettem az akadályokat. Rendkívül sokat tanultam abból, ahogyan Jennifer játszik. Hihetetlenül élvezetes volt a közös munka, a maximumot hoztuk ki egymásból.

A szomszéd fiú országos bemutatója: 2015. március 26. Bemutatja a UIP-Duna Film.

Forrás: UIP Hírek

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. JLo szeretőjéből zaklatóvá vált - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

négy × 2 =