Jerry Bruckheimer hivatalosan is híresség lett

By | 2013. július 8. hétfő
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Jerry Bruckheimer, aki sok más kiváló film mellett A magányos lovas (The Lone Ranger, bemutató: 2013. július 11-én) című film producere is, idén júniusban csillagot kapott Hollywoodban, a Hírességek sétányán (Hollywood Walk of Fame).

Hirdetés:

A ceremónián ott volt több neves hollywoodi világsztár, egyebek mellett a színész Johnny Depp (A magányos lovasban Tonto) és Tom Cruise is.

Jerry Bruckheimer középen, mellette a színész Johnny Depp (A magányos lovasban Tonto) és Tom Cruise

Jerry Bruckheimer középen, mellette a színész Johnny Depp (A magányos lovasban Tonto) és Tom Cruise

Több mint 2000 híresség csillaga a sétányon

Ha valaki jelentőset alkotott a szórakoztató iparbanfilm, televízió, rádió, zene, stb. – akkor a hagyomány szerint a Los Angeles Hollywood negyedében található sétányon kap egy rózsaszín, öt ágú csillagot, a közepén annak a műfajnak a bronz emblémájával, amelyben nagyot alkotott. Ahogy a képen látható, Jerry Bruckheimer egy emléklapot is kapott ajándékba a csillagának hű másával. A közepén az embléma egy kamerát formáz.

Hogy mivel érdemelte ki a híresség az elismerést? A 67 éves Bruckheimer 1972-től napjainkig számtalan film elkészítésénél működött producerként közre. Részletesen a wiki oldalán tekinthetik át munkásságát.

A magányos lovas

A siker zálogaiként jellemeztük Gore Verbinskit, Johnny Deppet és Jerry Bruckheimert A magányos lovas kapcsán. A júliusban bemutatásra kerülő filmet Verbinski rendezte, Depp a főszerepét játssza. És mit csinál Jerry Bruckheimer?

A magányos lovas

A magányos lovas

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhat + kilenc =