Jennifer Connelly és a legjobb csók

> Filmrakat.hu | 2014. február 1. szombat
Hirdetés:

Olyanok vagyunk együtt, mint a legjobb csók – mondta a Russell Crowe-val való közös munkáról
Jennifer Connelly.

Jennifer Lynn Connelly amerikai színésznő. Pályáját gyermekmodellként kezdte, tévéreklámokban is szerepelt, színészként az 1984-ben bemutatott Volt egyszer egy Amerikában mutatkozott be. Forrás: Wikipédia

A színésznő jól érzi magát a bőrében és egyáltalán nem ért egyet a hollywoodi önsanyargató szépségideállal.

Vagy húsz éve élek Hollywoodban – nyilatkozta nemrég a háromgyerekes szépség. – Láttam eleget abból, hogy hányféleképpen kínozzák magukat emberek, csak azért, hogy úgy legyenek szépek, ahogy elvárják tőlük. Nekem a boldogság többet ér.

A színésznő, aki legközelebb a Téli mese (The Winter’s Tale) című romantikus fantasyban játszik, azt is tudja, hogy a boldogsághoz a jó társ a legfontosabb. És a Téli mesé-ben kiváló társak veszik körül: az egyik Russell Crowe, akivel 12 éve már együtt játszott az Egy csodálatos elme című filmben.

Téli mese -  bemutató 2014. február

Téli mese – bemutató 2014. február

Azonnal és teljes köztünk a bizalom – mesélte újságíróknak Connelly. – Olyanok vagyunk együtt, mint a legjobb csók. Mind a ketten teljes szenvedéllyel veszünk részt a filmezésben. A Téli mese forgatásán egy percen belül ott voltunk, ahol 12 éve abbahagytuk. Engem – többek között – ez tart fiatalon.

A Téli mese 2014. február 13-tól látható a hazai mozikban. Megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

{adinserter 16}

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Jennifer Connelly és a legjobb csók - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*