Jennifer Aniston tökéletes alakjának titka

Szerző | 2015. május 3. vasárnap

Jennifer Aniston - no diéta, no fogyiklubHamarosan a Megőrjít a csaj című vígjátékban láthatjuk Jennifer Aniston színésznőt a mozivásznon és megint eltűnődhetünk azon, hogy mitől néz ki még mindig ilyen remekül a 46 éves színésznő? Fogyiklub, diéta? Egyik sem!
{adinserter 4}

Hirdetés:

Ötszöri étkezés egy nap! Ez Jennifer Anniston mindig tökéletes alakjának a titka, amiből ritkán enged. Hollywoodban mindenki jobban akar kinézni, mint a másik, ezért vannak fogyókúra trendek és felkapott diéták, melyek szezonról szezonra változnak. A 46 éves színésznő azonban ezeket messze elkerüli.

Persze a mozgás Jennifer mindennapjaiból sem marad ki, Kathy Kaehler személyi edző a dolgos hétköznapokba is beépített egy kis sportot, ami 5-5 perces feladatokat, illetve egy kis futást jelent. Bár ez így első pillantásra nem tűnik soknak, éppen elegendő a színésznő fittségének megőrzéséhez.

Kathy nem hisz a kalóriaszámlálásban, éppen ezért a filmsztár étrendje sem ez alapján van összeállítva. Mint mondta egy hétre előre megtervezik a fogásokat, így a hét közepén a hírességnek nem jut eszébe beugorni a közértbe, ahol olyat vásárolna, amit a szeme megkíván. A Förtelmes Főnökök 2 sztárja az édességet sem vonja meg magától. Bár egy egész csomag keksz sosincs előtte, de ha megkívánja, akkor lelkiismeret furdalás nélkül kivesz egyet a zacskóból.

Jennifer Aniston tökéletes alakját tehát nem a diétáknak, hanem sokkal inkább a tudatos életmódnak köszönheti. Semmi titok nincs benne.

Forrás: Híradó.hu | dailymail.co.uk

 

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Jennifer Aniston tökéletes alakjának titka - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

négy × kettő =