Jennifer Aniston élvezi ha egy kicsit mocskos lehet

By | 2014. november 14. péntek
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Természetesen kizárólag a filmszerepekről van szó, Jennifer Aniston semmilyen perverzitással nem hozható kapcsolatba, ő egy ártatlan, kedves színésznő! Ennek ellenére az új Förtelmes főnökök című vígjátékban ismét a szexfüggő, perverz fogorvosnő bőrébe bújik – és élvezi! Filmsztárok a Filmrakatban.

Jennifer Aniston a Förtelmes főnökök 2 perverz dokinője

Ő Amerika kedvence: a kedves, az ártatlan, a szelíden mosolygó. Jennifer Aniston nem lázad az ellen, hogy hazájában azért szeretik a legtöbben, mert az ideális “átlagos, megbízható amerikai csaj”-t látják benne. De azt is nagyon élvezi, ha végre egy kicsit mocskos lehet. Vagy nem is kicsit.

A Förtelmes főnökök 2.-ben (+16)  másodszor is eljátssza a perverz, mocskos szájú fogorvosnőt, aki minden férfitól ugyanazt akarja, és azt nagyon. A forgatókönyvírók ezúttal még egy olyan jelenetet is írtak számára, amiben a Névtelen Szexfüggők önsegítő körében elnököl.

– Nem tudok betelni a szereppel! – nyilatkozta Aniston a napokban. – Többet szeretném játszani. Túl gyorsan vége lett a forgatásnak: mintha egy gyorsétkezdében befaltam volna valamit. Repetát kérek!

A 45 éves színésznő 3 éve mindenkit meglepett és elkápráztatott a Förtelmes főnökök első részében.

– Ez a nő bármit kimond, ami az eszébe jut – magyarázta a figuráját. – Semmit sem szégyell. És én igyekeztem felnőni hozzá.

A forgatási beszámolók szerint, Aniston dialógusának csupán egyetlen mondata volt, amit a színésznő nem volt hajlandó kimondani a kamerák előtt.

– Próbáltam mondani, de egyszerűen nem jött ki a számon – mentegetőzik a színésznő. – Persze, lehet, hogy csak nem értettem, miről van szó.

Förtelmes Főnökök 2. (Horrible Bosses 2) hazai bemutató: 2014. november 27.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról

Szakállt és bajuszt hord Gerard Butler új akciófilmjében

Gengszterzsaruk - Gerard Butler bajuszt és szakállt visel
Ez önmagában nem egy nagy hír, de ha megnézzük a Gengszterzsaruk filmelőzetesét, akkor látható,...
Tovább

Filmelőzetes: Szabadulószoba

Szabdulószoba trailer
Tyler 30. születésnapjára egy nem mindennapi ajándékot kap barátnőjétől: belépőt egy rejtélyes szabadulószobába! A filmelőzetes...
Tovább

Kicsinyítés (2017) amerikai film

Kicsinyítés (2017) amerikai film
Hazai filmpremier: 2018. január 11. A túlnépesedés problémájára remek megoldást dolgoztak ki a tudósok: le...
Tovább