Jason Sudeikis már a harmadik förtelmes filmen töri a fejét

By | 2014. november 8. szombat
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Jason Sudeikis már a harmadik “förtelmes” filmen töri a fejét, miközben belecsíp a Förtelmes főnökök 2.  című vígjáték rendezőjébe, Sean Andersbe is. A komikus szerint ha lesz harmadik Förtelmes főnökök, akkor abban azt fogja csinálni, ami épp az eszébe jut. De mit szól majd a rendező? Filmsztárok a Filmrakatban.

Förtelmes Főnökö 2 - amerikai vígjáték

A színészek általában az erős akaratú, határozott rendezőket szeretik. Jason Sudeikis azonban most is másképp látja kicsit a világot, mint mások. Azt állítja, a Förtelmes főnökök 2. (+16) rendezője, Sean Anders azért mestere a szakmájának, mert gyenge. A színész tettekkel bizonyította, hogy valóban ilyen az ízlése: a Családi üzelmek után nagyon gyorsan következett második közös munkája Andersszel, melyben a három balfék Nick, Curt és Dale ezúttal nem a főnökeik, hanem egy a cégüket megszerezni próbáló pénzember miatt kezdenek bűnözni.

– Azt bírom a legjobban Seanban – fejtette ki véleményét a világsztár komikus –, hogy bár ő írja, mégsem becsüli kincsként a szövegét. Nem küzd érte. Hosszú hónapok munkájával megírta, aztán jövünk mi, ránézünk és öt perc alatt átalakítjuk. Ő meg csak mosolyog és bólogat. Elhiteti velünk, hogy örül neki. Nagyon sokat bíz a színészeire, és nem akar minden áron meggyőzni, hogy ő tudja jobban. És a Förtelmes főnökök 2. forgatásán tényleg elengedtük magunkat: Jennifer Aniston-nal meg a többiekkel nagyon sokat marhultunk… és egy része tényleg belekerült a filmbe. Remélem, lesz 3. rész: akkor már igazán azt fogom csinálni, ami épp eszembe jut.

Förtelmes főnökök 2. amerikai vígjáték (Horrible Bosses 2, hazai bemutató: november 27.)

Ha tetszik, jelezd nekünk: