Jane Doe rejtélyes halála

- Filmrakat.hu | 2015. március 9. hétfő

Emile Hirsch és Matthew McConaughey a Gyilkos Joeban

Hirdetés:

Úgy néz ki, hogy Andre Øvredal megtalálta az ideális apa-fiú párost új thrilleréhez, melyben egy fiatal nő rejtélyes halálesetét vizsgálja két boncmester. A The Autopsy Of Jane Doe címmel készülő filmben Martin Sheen is szerepet kapott volna, de végül nem került be a projektbe. Filmhírek a Filmrakatban.

{adinserter 4}

Andre Øvredal norvég filmrendező eddigi legismertebb munkája, A trollvadász című áldokumentum-horrofilm, melyben valóságosnak tünteti fel a mesebeli szörnyeket, a trollokat. Mostanság azonban a thriller műfajában is kipróbálja magát, melyhez megtalálta a megfelelő partnereket.

A film története röviden annyi, hogy egy fiatal nő holtestét a rendőrök elviszik a halottkémekhez, akik történetesen apa és fia. A rejtélyes gyilkosság nehéz feladat elé állítja a boncmestereket, mivel Jane Doe testén semmi jel sincs arra vonatkozóan, hogy mi okozta a halálát. Amint jobban belevetik magukat a vizsgálatokba, egyre több bizarr nyomot találnak, mely végül egy szörnyű felismeréshez vezet.

Martin Sheen játszotta volna az idősebb orvost, ám végül Brian Cox kapta a szerepet, akit a Bourne filmekből ismerhetünk és a legutolsó hír amit kaptunk felőle, hogy szerepet kapott a Pixels című Chirs Colombus agymenésben Adam Sandler oldalán. A fiatalabb boncmestert Emile Hirsch alakítja, aki nálunk a Gyilkos Joe című filmben alakította a drogos Christ (fenti képünkön, partnere Matthew McConaughey), aki felbérel egy bérgyilkost, hogy ölje meg az anyját annak életbiztosításból járó pénzéért…

Jane Doe címmel 1983-ban is készítettek egy amerikai thrillert, hogy van-e összefüggés az akkori és a most készülő film között, az hamarosan kiderül.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Jane Doe rejtélyes halála - Filmek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenöt + hét =