Jamie Dornan egy igazi kissrác Anna szerint

> Filmrakat.hu | 2014. november 19. szerda
Hirdetés:

A szürke ötven árnyalatának főszereplőjét Anna Kendrick kissrácozta le a Twitteren. Hogy ez most jó, vagy rossz? Azt mondják mindegy mit, csak írjanak rólad: tessék Jamie Dornan, most megkaptad!

Jamie Dornan színész: amikor már nem kissrác, akkor ő Szürke!

Jamie Dornan színész: amikor már nem kissrác, akkor ő Szürke!

Tavaly hónapokig folyt a vita arról, ki legyen Mr. Grey A szürke ötven árnyalata című erotikus regény filmváltozatában. Végül Jamie Dornan lett a befutó, ami miatt persze néhányan berzenkedtek az interneten. Anna Kendrick akkor nem nyilvánított véleményt, most viszont azt írta a Twitteren, hogy szerinte Dornan úgy néz ki, mint a kissrác az Igazából szerelem című romantikus filmben, ezért ő nincs igazán beindulva rá. A színésznő Thomas Brodie-Sangsterre gondolt, aki Liam Neeson kisfiát alakította az említett filmben. Azóta sem tűnt el, játszik például a Trónok harcában.

Most már csak arra lehetünk kíváncsiak, visszavág-e Jamie Dornan Anna Kendricknek, amiért kisfiúsnak minősítette. A színésznő legközelebb a Tökéletes hang 2-ben lesz látható, így Dornannek hamarosan alkalom adódik a revansra.

{adinserter 4}

Hirdetés:

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenteképek, trailerek. Jamie Dornan egy igazi kissrác Anna szerint - Sztárhírek | Filmrakat.hu