Isten fia

- Filmrakat.hu | 2014. március 26. szerda
Olvasói értékelés:

Az Isten fia egy olyan drámai és torokszorító történet, melynek során lehetetlen nem meghatódni Jézus szeretetét látva, ahogy besétál Jeruzsálemben az oroszlán barlangjába és felveszi keresztjét, hogy megmentse az emberiséget. A rengeteg feldolgozás után van még mit elmondani Jézusról?

Hirdetés:

Jézus

„Erőteljes és érzékeny film, a legjobb, amit Jézusról készítettek. Örömmel tölt el, hogy a Twentieth Century Fox eljuttatja a nézők millióihoz.” (Rick Warren tiszteletes)

Isten fia (+12)

2014 – színes amerikai filmdráma

Forgatókönyvíró: Richard Bedser, Christopher Spencer, Colin Swash, Nic Young
Zeneszerző: Lorne Balfe
Operatőr: Rob Goldie
Producer: Richard Bedser, Mark Burnett, Roma Downey
Vágó: Robert Hall
Rendező: Christopher Spencer

Szereplő:  Diogo Morgado, Amber Rose Revah, Joe Wredden, Sebastian Knapp, Roma Downey

Követői néhány emberből több ezerre gyarapodnak Jeruzsálemben, ahol egyre nagyobb tömeg gyűlik a zsidó húsvét megünneplésére.

Hazai bemutató dátuma: 2014. április 10. Forgalmazza az A Company Hungary Kft.

Isten fia – a történet röviden

Az Isten Fia című film Christopher Spencer nagyszabású drámája, ami Krisztus életét, születését, tanításait, keresztre feszítését és feltámadását mutatja be. A 2004-ben készült Passió óta ez az első nagyszabású film, mely széles vásznon mesél Jézus életéről; és csaknem ötven év óta az első, amely a kereszténység központi alakjának teljes életútját bemutatja.

Szörnyű időszak volt ez a zsidók számára, hiszen a Római Birodalom elfoglalta országukat, keményen megadóztatta és elnyomta őket.

A produkció mögött a History Channel hatalmas sikert aratott Biblia című minisorozatának alkotói gárdája áll, melyről olyan hírességek nyilatkoztak elismerően, mint Oprah, LL Cool J, Shakira és Sarah Fergusson.

A szeretet forradalmát hirdette, de ez a római és zsidó vezetők szemében veszélyes üzenetnek tűnt. El kellett, hogy hallgattassák Őt.”

 

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Isten fia - dráma | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

3 × három =