Isten éltesse Morgan Freeman!

Szerző | 2015. június 1. hétfő
Morgan Freeman a Feledés című filmben

Hirdetés:

A Feledésben Isten elhagyta a Földet…

Június 1-én van Morgan Freeman születésnapja. Az Oscar-díjas filmsztár ezen a napon, 1937-ben a Tennessee állambeli Memphisben (USA) látta meg a napvilágot. Már nyolc évesen fellépett egy iskolai színdarabban! Két felesége volt, mindkettőtől elvált.

{adinserter 4}

Morgan Freeman

Freeman nyolcévesen szerezte első színészi tapasztalatait, mikor egy iskolai darab főszerepét játszotta. Tizenkét évesen megnyert egy állami drámaversenyt, a középiskola alatt pedig a nashville-i székhelyű rádióműsorban működött közre. A nagyszerű színészt az Another World című szappanopera és a The Electric Company című gyermekműsor tette Amerika szerte ismertté. Első stáblistát érő filmszerepét a Who Says I Can’t Ride a Rainbow? című filmben kapta, 1971-ben.

A csaknem nyolcvan éves filmsztár jelenleg is rendkívül aktív, a Filmrakatban legutóbb a Delfines kaland és a Ted 2 szereplőjeként olvashattak róla. Idén négy filmben is szerepel, jövőre pedig feltűnik Timur Bekmambetov Ben Hurjában is!

Isten éltesse Morgan Freeman!

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Isten éltesse Morgan Freeman! - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

kettő × 3 =