Isten éltesse Angelina Jolie!

By | 2015. június 4. csütörtök
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Isten éltesse Angelina Jolie!

Június 4-én van Angelina Jolie születésnapja. Az Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai filmsztár ezen a napon, 1975-ben Los Angelesben (USA) látta meg a napvilágot. Jelenlegi férje – harmadik a sorban – Brad Pitt, hat gyermeket nevelnek.

Angelina Jolie

A gyönyörű színésznő egyre gyakrabban fordul meg a kamera túloldalán, úgy tűnik rendezőként is sikeres tud lenni a filmes szakmában.  Mivel színész családba született, maga is korán kezdte a színészkedést, gyermekszerepet alakított szintén Oscar-díjas apja, Jon Voight oldalán, ám igazi filmes pályafutása az 1993-as Cyborg 2 – Üvegárnyék című filmmel indult el, ami 2000-ben ért a csúcsra, amikor Oscar-díjat kapott a legjobb női mellékszereplőként az Észvesztő című filmben nyújtott alakításáért.

Számtalan sikerfilmje közül talán a Lara Croft: Tomb Raider, a jelenlegi férjével, Brad Pittel forgatott Mr. és Mrs. Smith, a különleges képességekkel felruházott nő története, a Salt ügynök, vagy a Johnny Depp-pel forgatott Az utazó a legnépszerűbbek.

A Filmrakatban legutóbb rendezőként írtunk róla, az ő nevéhez fűződik Louis Zamperini második világháborús hős történetének megfilmesítése, Rendíthetetlen címmel és az a hír is járja, hogy hamarosan egy szuperhősös Marvel produkció rendezőjeként találkozhatunk vele.

Főszerepben: Angelina Jolie (Demóna)

Színésznőként Demóna volt a nálunk is bemutatott eddigi utolsó filmje. Angelina Jolie több sikeres nőgyógyászati műtéten van túl (egyebek mellett mindkét mellét levették) és  vannak olyan hangok, hogy a színészkedéssel teljesen felhagy a rendezői szék miatt, mi azért szurkolunk, hogy ne így legyen!

Isten éltesse Angelina Jolie!

 

 

 

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

14 − 5 =

Címlapról

Kik alakítják leghitelesebben a terrortámadást megakadályozó katonákat?

Clint Eastwood (Forrás: IC Press Intercom)
2015 augusztusában egy állig felfegyverzett terrorista szállt fel a Brüsszelből Párizsba tartó gyorsvonatra. Három szabadságos...
Tovább

Nick Jonas különös módon vallotta be rajongását Dwayne Johnson iránt

Jumanji – vár a dzsungel (2017) amerikai fantasy vígjáték
A legújabb dzsungeles vígjáték premierjén érdekes vallomásnak lehettek fültanúi az összegyűlt újságírók. A Jumanji egyik...
Tovább

Szex, ex, szerelem (2017) francia filmvígjáték

Szex, ex, szerelem - No de atyám!
Hazai filmpremier: 2017. december 28. A párizsi történet főszereplőinek közös vonása, hogy életük alakulására jelentős...
Tovább