Ismét kinyílik A dzsungel könyve

Szerző | 2015. március 17. kedd

Andy SerkisAndy Serkis már forgatja a Jungle Book: Origins című élőszereplős filmet, mely Rudyard Kipling világhírű novellagyűjteménye alapján készül. Az eddig elsősorban állati karaktereket alakító “CGI” színész remek csapattal dolgozhat együtt a közismert történet újragondolásán. Filmsztárok a Filmrakatban.

Hirdetés:

Andy Serkis eddig elsősorban különös színészi feladatok megoldása miatt vált híressé. Ő volt a Peter Jackson-féle King Kong címszereplője, a Gyűrűk urában Gollum, vagy a Majmok Bolygójában a főmajom, Cézár. Olyan hitelességgel alakította ezeket a szerepeket, hogy a kritikusok egy része külön Oscar-díj kategóriát követelt a “legjobb CGI színész” címmel. A kategória egyelőre nem jött létre, de Serkis jelenlegi munkája akár egy másik kategóriában meghozhatja neki a várt elismerést…

Rendezőként remek csapatot verbuvált össze Kipling klasszikusának feldolgozásához. Benedict Cumberbatch lesz a vérszomjas Sír Khan tigris, Christian Bale alakítja a fekete párduc Bagirát és Cate Blanchett lesz az óriáskígyó Ká.

Természetesen sok múlik azon, hogy Serkis megtalálja-e a megfelelő karaktert Maugli eljátszásához. A hírek szerint ezt a szerepet egy fiatal, ám cseppet sem tapasztalatlan Rohan Chand nevű kisfiú fogja alakítani, aki játszott már Adam Sandler Jack és Jill című filmjében, valamint feltűnt a Homeland című tv-sorozatban is.

A film forgatása a héten megkezdődött, a Jungle Book: Origins előre láthatóan 2017-ben kerül a mozikba. Hogy a film mennyire ragaszkodik majd az eredeti Kipling történetekhez, azt egyelőre nem tudni.

 

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Ismét kinyílik A dzsungel könyve - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

5 × 2 =