Ismerős pár bukkant fel Párizsban

> Filmrakat.hu | 2015. március 13. péntek

Amanda Seyfried és Mark Wahlberg a Ted 2-benSok külföldi híresség is ellátogatott a Párizsi Divathétre, köztük Amanda Seyfried is, akiről korábban az a hír kapott szárnyra, hogy szakított színész szerelmével.  Párizsban hosszú időután újra együtt mutatkoztak!

Hirdetés:

{adinserter 4}

Sokan már arra tippeltek, hogy Amanda Seyfried és Justin Long szakított, mert november óta nem mutatkoztak együtt. Most mindenki megnyugodhat, mert a pár felbukkant a Szerelem Városában, Párizsban, és szemlátomást minden a legnagyobb rendben velük. Azt is tudni, miért mentek a francia fővárosba: a Párizsi Divathétre látogattak el, ahol a széksorok szokás szerint idén is tömve voltak tengerentúli celebekkel.

Az amerikai jelenlét olyan erős volt, hogy Ben Stiller és Owen Wilson még a kifutón is feltűnt. A Valentino-show-ban mutattak be néhány extravagáns darabot, persze nem ok nélkül: végre sínen van a Zoolander 2, amelyben a két sztár ismét debil férfimodelleket alakít.

Amandát 2015. júliusától a Ted 2-ben láthatjuk, amelyben Mila Kunis helyett ő lesz Mark Wahlberg szívszerelme.

Amanda Seyfried

Amanda Seyfried

 

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Ismerős pár bukkant fel Párizsban - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

3 + tizenhat =