Ila szerepében Emma Wattson

- Filmrakat.hu | 2013. július 3. szerda

Emma Watson kapta Ila szerepét a Noé (Noah) című szuperprodukcióban, melyet 2014. év elején láthat a hazai közönség.

Hirdetés:

A filmről egyenlőre nem tudható, hogy mennyire fog eltérni az eredeti, bibliai történettől, ott ugyanis szinte az egész emberiséget elpusztító vízözönből csak Noé, a felesége, három fia és azok feleségei, azaz összesen nyolc ember menekült meg.

2014 márciusában mutatják be világszerte a Noé című filmet

2014 márciusában mutatják be világszerte a Noé című filmet

Emma Wattson nem szereti a Facebookot

Semmi pénzért nem regisztrálna a Facebookon Emma Wattson. Van ugyan oldala, de azt az egyik asszisztense működteti, a színésznő rá sem néz.

Emma Wattson nemrég bemutatott filmjéből: Lopom a sztárom. 2014-ben a Noéban láthatjuk viszont!

Emma Wattson nemrég bemutatott filmjéből: Lopom a sztárom. 2014-ben a Noéban láthatjuk viszont!

Ha fönt lennék a Facebookon, az olyan lenne, mintha lemezteleníteném magam – mondja Emma. – Teljesen paff vagyok attól, hogy a közösségi média az élet minden területét áthatja. Hároméves kiskölykök rohangálnak iPadekkel meg más kütyükkel a kezükben, és összehasonlítgatják, kinek hány barátja van, hány helyen járt és hány ruhát tárol a szekrényében. Biztos vagyok benne, hogy ha valakinek így fel van turbózva a gyerekkora, az nem egészséges dolog.

Emma Wattson színésznőt tehát hamarosan Noé fogadott lányaként láthatjuk Darren Aronofsky filmjében. A címszereplő Russell Crowe.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Ila szerepében Emma Wattson - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizennégy − kettő =