Így kezdődhetett a Terminátor projekt

> Filmrakat.hu | 2015. május 18. hétfő

Terminator - vajon ki van a képen? | Filmrakat.huJames Cameron, miután megkérdezték a Terminátor franchise új jogtulajdonosai, hogy hogyan induljanak neki az új halálosztó filmnek, azt tanácsolta írjanak Arnold Schwarzeneggernek egy jó szerepet! Valahogy így kezdődhetett a Terminátor: Genisys elkészítésének története.

Hirdetés:

{adinserter 4}

James Cameron, az első Terminátor film rendezőjének tanácsa nélkül sem volt egy pillanatig sem kétséges, hogy a több évtizedes legenda ikonikus hősét ismét Arnold Schwarzenegger fogja alakítani.

Arnold nélkül képtelenség Terminátor-filmet készíteni – szögezi le Alan Taylor, a film rendezője. – Ő és Cameron valamire nagyon ráéreztek, amikor az első két filmben feltérképezték a figura különféle tulajdonságait, és ezzel meg is határozták ennek a világnak a paramétereit. Olyan erős mitológiát alkottak, hogy el sem tudtam volna képzelni egy újabb történetet, ha Arnoldot kihagyjuk belőle.

Arnold az új Terminátor filmben olyan gépet alakít, akit akkor küldenek vissza, amikor Sarah Connor még csak kilenc éves volt. A kislány szüleit már nem tudja megmenteni, de őt igen, és fel is neveli. Ő a Védelmező, a hős.

Nagyon boldog voltam, amikor kiderült, hogy én is benne vagyok a filmben – mondja Schwarzenegger. – David és Megan Ellison felhívtak, hogy megvették a jogokat, az első gondolatom pedig az volt, hogy végre megint készül egy Terminátor-film, amiben én is benne vagyok! Akkor is nagyon örültem, amikor meghallottam, ki írja a forgatókönyvet. Tetszett az irány, amerre elvitték a történetet.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Így kezdődhetett a Terminátor projekt - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenkilenc − tizenegy =