Így készült: Törésvonal (San Andreas)

> Filmrakat.hu | 2015. június 10. szerda

Azt gondoltad, hogy nem tudsz elképzelni egy mindent elpusztító természeti katasztrófát? A Törésvonal című katasztrófafilm alkotói majd segítenek. Így készült a földrengés, a cunami és a többi akciójelenet.

Hirdetés:

Törésvonal (San Andreas) – Így készültek az akciójelenetek (16)

A Törésvonal az USA-ban minden várakozást felülmúlóan, 53 millió dollárral nyitott (jobban, mint a Mad Max – A harag útja).

A filmben Kalifornia lakói fel vannak készülve a földrengésekre. Azt hitték. De ilyen méretű katasztrófára senki sem számított: San Franciscót és környékét egy 9-es fokozatú rengés teszi a földdel egyenlővé.Egy helikopterpilóta (Dwayne Johnson) és rég elhidegült felesége (Carla Gugino) Los Angelesből észak felé indul, hogy megkísérelje a lehetetlent: fel akarják kutatni, és meg akarják menteni a romok között ragadt lányukat (Alexandra Daddario). De amikor azt hiszik, már minden bajon túl vannak, akkor kezdődnek az igazi kalandok…

Ilyen meghökkentően reális és látványos földrengést moziban még nem láthattunk, ebből ad ízelítőt a fenti Így készült… videó.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Így készült: Törésvonal (San Andreas) - Filmelőzetesek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

2 × öt =