Igazi kemény fiú 62 évesen is

- Filmrakat.hu | 2015. március 8. vasárnap

Éjszakai hajsza (2015) amerikai akciófilmA producerek és a rendezők nem félnek korosodó sztárokat akcióhősként szerepeltetni. Sean Penn brillírozik a Gunmanben, és Liam Neeson is újra akcióban, az Éjszakai hajsza című filmben. Filmsztárok a filmrakatban.

Hirdetés:

Egy Oscar-díj jelölés után, 56 évesen derült ki róla, hogy nemcsak művész, hanem az akciófilm is jól áll neki. Liam Neeson karrierje szinte nyugdíj előtt fordult egy nagyot és terelte a színészt egészen új irányba. Az Elrabolva első része 25 millió dollárba került és pont a gyártási költség tízszeresét hozta bevételként. A film kultuszt, a kultusz folytatásokat teremtett, és mostanra csúcsra pörög.

Liam Neeson legújabb filmjében, melynek Éjszakai hajsza (Run All Night, hazai bemutató: március 12.) a címe, a maffia-leszámolásba keveredett fiát próbálja megmenteni a nyomukba járó bérgyilkosoktól és rendőröktől.

Amikor az Elrabolva első része készült, biztos voltam benne, hogy be sem fogják mutatni a mozik. Egyenesen megy a videótékákba – mondta újságíróknak nemrégiben az ír színész. – Úgy tűnt, túl egyszerű ahhoz, hogy bejöjjön. Azóta értem, hogy az egyszerűségnek nagy ereje van. Csak én vagyok kénytelen nagyon sokat edzeni, hogy formában maradjak ezekhez a filmekhez: és az Éjszakai hajsza valószínűleg a legkeményebb minden eddigi filmem közül.

A kitűnő ír színész tavaly júniusban töltötte be a 62-t, vajon hány akciófilm fér még bele a karrierjébe? Ahogy kiderült, igény lenne rá.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Igazi kemény fiú 62 évesen is - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

15 − 6 =