Idősebb nő fiatal férfival

- Filmrakat.hu | 2015. február 10. kedd

Jennifer Lopez kedveli a fiatalabb pasikatJennifer Lopez kedveli a fiatalabb pasikat, ez nem titok, mióta összejött a nálánál csaknem húsz évvel fiatalabb háttértáncosával. Legújabb filmjéből viszont kiderül, hogy ennek is megvannak a maga veszélyei!

Hirdetés:

{adinserter 4}

Felgyorsultak az események Jennifer Lopez körül: erotikus thrillerrel jelentkezett a mozikban, és az a hír járja, hogy összejött az exével, Casper Smarttal. Már másodszor látták őket együtt nyilvánosan, ezúttal egy koncerten. A 45 éves énekes-színésznő és a 27 éves táncos júniusban szakított, állítólag a fiatalember félrelépése miatt. Casper sokat köszönhet Jennifernek, mert miután összejöttek, háttértáncosból koreográfussá léphetett elő, és rábízták az énekesnő 2012-es turnéja színpadi mozgásának megtervezését.

Jennifer Lopez új filmje, A szomszéd fiú nyomokban emlékeztet a színésznő életének bizonyos fordulataira, ugyanis olyan középkorú nőt alakít, aki viszonyba keveredik egy nála jóval fiatalabb fiúval. Persze semmi nem az, aminek látszik, és a kapcsolat hamarosan ijesztő fordulatot vesz.

A szomszéd fiú (The Boy Next Door) hazai bemutatója: 2015. március 26.

Jennifer Lopeznek elhisszük, hogy szerelmes lesz belé a szomszéd fiú
{adinserter 10}

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Idősebb nő fiatal férfival - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizennégy + 13 =