Ice Cube, az ordítozós főzsaru

By | 2014. július 6. vasárnap
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Ice Cube rapper színész – aki a 22 Jump Street – A túlkoros osztag (+16) című filmben a főzsarut alakítja – egyik legnagyobb sikere „Fuck the Police” című szám. A rapper és a másik főszereplő Jonah Hill beszél a forgatásról.Ice Cube - ordítozós főzsaru

A rapperek nem csípik a rendőröket. Kivéve, ha ők maguk játszhatnak el egy zsarut. Ice Cube visszatér a rendőrfőnök szerepében a 22 Jump Street – A túlkoros osztagban és most az első filmhez képest még többet láthatjuk, sőt még többet és jobban hallhatjuk, ugyanis a szerepe még nagyobb és még hangosabb.

Bár szinte minden jelenetében emelt hangon osztja az észt és az utasításokat két beosztottjának, Jenkónak (Channing Tatum) és Schmidtnek (Jonah Hill), a forgatáson egyáltalán nem keménykedett.

„Olyan volt, mintha nyaraltam volna – meséli Ice Cube. – Vicces volt egész nap Channinggel és Jonah-val ordítozni. És pont azért szórakoztunk jól, mert egyébként remekül kijövünk egymással. Ők tisztelik, amit én csinálok és én is tisztelem, amit ők elértek Hollywoodban. Jonah egy vadállat, ha a filmről van szó, akár színészként, akár producerként teljesen őrült.”

Jonah Hill

Jonah Hill

Jonah Hill részéről azonban jóval többről van szó, mint egyszerű tiszteletről. A színész ugyanis imádja a hip hopot, Ice Cube-ért pedig egyenesen rajong.

„Ő a hősöm! – lelkendezik Hill. – Azzal, hogy együtt forgathattam vele, egy nagy gyerekkori álmom vált valóra! Az a pofa, aki a „Fuck the Police” című számot írta, rendőrfőnököt játszik! Persze nem egészen olyat, amilyennek elképzeljük a főzsarukat. Remélem, nem mentem az agyára, mert a forgatási szünetekben egyfolytában az N.W.A-ról meg a számairól kérdezgettem, kifaggattam, mit gondol a mai rapperekről és úgy általában bármiről.”

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

17 − három =

Címlapról

Szakállt és bajuszt hord Gerard Butler új akciófilmjében

Gengszterzsaruk - Gerard Butler bajuszt és szakállt visel
Ez önmagában nem egy nagy hír, de ha megnézzük a Gengszterzsaruk filmelőzetesét, akkor látható,...
Tovább

Filmelőzetes: Szabadulószoba

Szabdulószoba trailer
Tyler 30. születésnapjára egy nem mindennapi ajándékot kap barátnőjétől: belépőt egy rejtélyes szabadulószobába! A filmelőzetes...
Tovább

Kicsinyítés (2017) amerikai film

Kicsinyítés (2017) amerikai film
Hazai filmpremier: 2018. január 11. A túlnépesedés problémájára remek megoldást dolgoztak ki a tudósok: le...
Tovább