Ice Cube, az ordítozós főzsaru

- Filmrakat.hu | 2014. július 6. vasárnap

Ice Cube rapper színész – aki a 22 Jump Street – A túlkoros osztag (+16) című filmben a főzsarut alakítja – egyik legnagyobb sikere „Fuck the Police” című szám. A rapper és a másik főszereplő Jonah Hill beszél a forgatásról.Ice Cube - ordítozós főzsaru

Hirdetés:

A rapperek nem csípik a rendőröket. Kivéve, ha ők maguk játszhatnak el egy zsarut. Ice Cube visszatér a rendőrfőnök szerepében a 22 Jump Street – A túlkoros osztagban és most az első filmhez képest még többet láthatjuk, sőt még többet és jobban hallhatjuk, ugyanis a szerepe még nagyobb és még hangosabb.
{adinserter 11}
Bár szinte minden jelenetében emelt hangon osztja az észt és az utasításokat két beosztottjának, Jenkónak (Channing Tatum) és Schmidtnek (Jonah Hill), a forgatáson egyáltalán nem keménykedett.

„Olyan volt, mintha nyaraltam volna – meséli Ice Cube. – Vicces volt egész nap Channinggel és Jonah-val ordítozni. És pont azért szórakoztunk jól, mert egyébként remekül kijövünk egymással. Ők tisztelik, amit én csinálok és én is tisztelem, amit ők elértek Hollywoodban. Jonah egy vadállat, ha a filmről van szó, akár színészként, akár producerként teljesen őrült.”

Jonah Hill

Jonah Hill

Jonah Hill részéről azonban jóval többről van szó, mint egyszerű tiszteletről. A színész ugyanis imádja a hip hopot, Ice Cube-ért pedig egyenesen rajong.

„Ő a hősöm! – lelkendezik Hill. – Azzal, hogy együtt forgathattam vele, egy nagy gyerekkori álmom vált valóra! Az a pofa, aki a „Fuck the Police” című számot írta, rendőrfőnököt játszik! Persze nem egészen olyat, amilyennek elképzeljük a főzsarukat. Remélem, nem mentem az agyára, mert a forgatási szünetekben egyfolytában az N.W.A-ról meg a számairól kérdezgettem, kifaggattam, mit gondol a mai rapperekről és úgy általában bármiről.”

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Ice Cube, az ordítozós főzsaru - Filmek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhat + hét =