Hupikék Törpikék 2. 3D

By | 2013. július 15. hétfő
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Aprajafalva apró lakói a Hupikék Törpikék, akik a gonosz varázsló Hókuszpók állandó fenyegetése mellett élnek, de valahogy mindig túljárnak az eszén.

A törpök természetesen nem adják olcsón a bőrüket! A 2011-es mozifilmben is sikerrel vették az akadályokat, pedig akkor New Yorkból kellett egészen Aprajafalváig hazaküzdeniük magukat. Akkor Ügyifogyi volt, most Törpilla az elsődleges célpont.

Hupikék Törpikék 2. Az animációs film 3D-ben kerül a mozikba

Hupikék Törpikék 2. Az animációs film 3D-ben kerül a mozikba

A Hupikék Törpikék történetét feldolgozó első mozifilm két éve hatalmas sikert aratott, világszerte több mint 560 millió dolláros bevételt hozott az alkotóknak. Vajon a második rész (The Smurfs 2 3D) meg tudja ezt a sikert ismételni?

Hupikék Törpikék 2. 3D [KN]

2013 – családi animációs vígjáték

Fényképezte: Phil Meheux
Látvány: Bill Boes
Írta: Karey Kirkpatrick, David Ronn, Jay Scherick, J. David Stern, David N. Weiss.

Rendezte: Raja Gosnell
Szereplők/Eredeti hangok: Neil Patrick Harris, Hank Azaria, Sofía Vergara, Jayma Mays, Brendan Gleeson, Christina Ricci, Katy Perry, George Lopez, Alan Cumming.

Hupikék Törpikék 2. története röviden

Hókuszpók nem nyugszik! A mindig balszerencsés varázsló újra és újra nekirugaszkodik a lehetetlen feladatnak: törpöket akar szerezni, mert a szuper-varázsfőzet receptje nem hat nélkülük.

Hókuszpók új fegyvere: a törp szerű lények!

Hókuszpók új fegyvere: a törp szerű lények!

Ezúttal borzasztó fegyvert vet be: egy varázslat segítségével olyan gonosz lényeket teremt, amelyek első ránézésre könnyedén hupikék törpikének tűnhetnek.

Elrabolják Törpillát!

Elrabolják Törpillát!

A gonosz kis törpszerűségek nem is tétlenkednek: elrabolják Törpillát. Hupikék mentőakcióra van szükség, ha Aprajafalva lakói vissza akarják kapni a legszebb törplányt – és ehhez emberi szövetségesekre is szükségük van.

A Hupikék Törpikék mentőakciójához emberi segítségre is szükség van.

A Hupikék Törpikék mentőakciójához emberi segítségre is szükség van.

A Hupikék Törpikék összehozták a kicsiket és a nagyokat

Június 22-e volt a Nemzetközi Törp Nap (Global Smurfs Day) volt, amelynek keretében a világ több országa – köztük Magyarország is egyedi programmal készült, ily módon ünnepelve a Hupikék törpikék megalkotója, Peyo születésnapját. A magyar Törpmaratonról a filmrakatban is hírt adtunk, ami fantasztikusan, pontosabban fantörpikusan sikerült, több mint 100 induló vett részt az 500 méteres futáson.

Nemzetközi Törpnap a Hajógyári szigeten!

Nemzetközi Törpnap a Hajógyári szigeten!

A törprajongók mellett sok hazai híresség is részt vett a hupikék eseményen: a fantörpikus bemelegítést a kékbe öltözött Béres Alexandra, a műsort a mindig törpisztikus Gombos Edina vezette. A futás utáni pihenéshez a TV2 Az ének iskolája három törpületesen fiatal és tehetséges énekese, Farkas Zsolti, Valovics Marcella és Bari Lacika szolgáltatta a frissítő muzsikát.

Szinkronizált filmelőzetes

http://youtu.be/mBwxp4SvwKs

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

5 × kettő =