Hugh Jackman időutazása

> Filmrakat.hu | 2014. május 22. csütörtök
Hirdetés:

Mától játsszák a hazai mozik az X-Men – Az eljövendő múlt napjai (+16 )című sci-fit, melynek időutazó főszereplője Hugh Jackman.

Hugh Jackman újra Farkas bőrében

Hugh Jackman újra Farkas bőrében

“Hosszú idő után először Logan (Farkas) végre úgy érzi, az X-Men csapatához tartozikmondja Jackman.Nem átkozza többé a haragot, amely fel-feltámad benne, hanem elfogadja azt, mint nagyszerű fegyvert, amellyel győzedelmeskedhet a gonosz felett. Harcos, aki megbékélt önmagával – teszi hozzá a színész. – Mivel ő az egyetlen mutáns, aki képes rá, hogy meggyógyítsa magát, Logan vállalkozik az időutazásra, és a nagy feladatra, hogy megmentse a mutánsokat a pusztulástól.”
{adinserter 16}
Az X-Menek közül a Farkas az egyetlen, aki visszatérhet a múltba, mert csak ő képes regenerálni sebeit, így egyedül ő élheti túl a küldetést.

„Mivel pedig a Farkas nem öregszik – magyarázza a rendező Bryan Singer –, Hugh volt az egyetlen a színészek közül, aki eljátszhatta fiatalabb önmagát. Ez izgalmas kihívást jelentett mindkettőnk számára.”

X-Men: Az eljövendő múlt napjai >> Jelenetfotó 3

Nem könnyű Farkas bőrében lenni

Jackman pár hónappal Singer új filmjének forgatása előtt még a Farkasban alakította Logant, így nem kellett formába hoznia magát, csupán tartania kellett a formáját. A színész napirendje azonban még így sem volt könnyű. Reggelente 45–90 perces edzéssel kezdte a napot, ezt követte hajának és sminkjének elkészítése. Szigorú diétát kellett tartania, étrendje szinte kizárólag párolt csirkehúsból és zöldségekből állt. Kétóránként kellett étkeznie, ezért sokszor szünetet tartottak a forgatás során, hogy ehessen. Egyes jelenetek felvétele előtt speciális 15 perces gyakorlatsort kellett végrehajtania, hogy „felpumpálja” izmait. A napot újabb 45 perces edzéssel zárta.
{adinserter 11}
„Magasabbra kellett tennem a mércét, mintha csupán magamat akartam volna tökéletes formába hozni: a cél ugyanis nem az volt, hogy Hugh Jackmant, hanem hogy a Farkast hozzam tökéletes formába.”

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Hugh Jackman időutazása - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*