Hókirálynő 2. (2015) amerikai animációs film

> Filmrakat.hu | 2016. január 9. szombat
Hirdetés:
Olvasói értékelés: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Még nincs értékelés)

A Hókirálynő 2. részében (Snow Queen 2) visszatérnek az első részben megismert kedves szereplők, Orm, Gerda, Luta, Kai és a kalózlány, Alfida. Mókás pillanatok és félelmetes kalandok sora vár rájuk és segítőikre. Megtudhatjuk, hogy az igaz barátok még a legnagyobb bajban is számíthatnak egymásra, és hogy mindig az egyenes út a legrövidebb. Korhatár: 6 éven aluliak számára nem ajánlott! A film 3D-ben is látható a mozikban.

Hókirálynő 2. (6)
családi animációs film, 80 perc, 2015

Eredeti cím: Snow Queen 2
Rendezte: Alexey Tsitsilin Forgatókönyv: Alexey Tsitsilin, Alexey Zamyslov, Vladimir Nikolaev Zene: Mark Willott

Szinkronhangok:
Orm – Schnell Ádám
Gerda – Kántor Kitty
Főnök- Faragó András
Király – Pusztaszeri Kornél
Hókirály – Háda János

Bemutató dátum: 2016. február 18. Magyarországon forgalmazza a Freeman Film.

Hókirálynő 2. – plakát

A Hókirálynő 2. film plakátja

Hókirálynő 2. – filmajánló

Élt egyszer egy kegyetlen, fagyos szívű Hókirálynő, aki egykor dermesztő télbe borította az egész világot. Hatalmát egy jószívű, bátor kislánynak, Gerdának sikerült megtörnie, amiben segítségére volt Orm, a troll. Orm egykor a Hókirálynő szolgálatában állt, ám végül a barátai kedvéért legyőzte gyávaságát, és szembefordult a félelmetes királynővel.
Az átok megtörése után felenged a fagy, és minden visszatér a régi kerékvágásba. Orm kiszabadítja a trollokat a jég fogságából, hőstettét azonban nem meri felvállalni, nehogy kiderüljön, hogy ő igazából a Hókirálynő szolgája volt. Így hát teljes ismeretlenségben bányászként tengeti a hétköznapjait szeretett nagyija oldalán.
Egy nap a trollok királya közhírré teszi, hogy férjet keres az unokahúgának, Maribel hercegnőnek, és a kiválasztott lovag a fele királyságát is elnyeri. Orm kapva kap az alkalmon, ő is jelentkezik a próbára, de a döntő pillanatban mégis inába száll a bátorsága. Azt lódítja, egyedül győzte le a Hókirálynőt. Hazugságával olyan események láncolatát indítja el, amely újra rászabadítja a világra a gonosz fagyos erejét…

Hókirálynő 2. – jelenetfotók

  • Jelenet az animációs filmből 1
  • Jelenet az animációs filmből 2
  • Jelenet az animációs filmből 3

Hókirálynő 2. – trailer

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Hókirálynő 2. (2015) amerikai animációs film - animációs | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

18 − tizenhat =