Hó az édenkertben (2014) brit thriller

Szerző | 2015. március 31. kedd
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Hó az édenkertben thriller jelenetfotójaA londoni alvilágba visz a Hó az édenkertben thriller (Snow in Paradise) című thriller, ahol a kábítószer diktál és az erőszak az úr. A film versenyben volt a cannes-i filmfesztivál Un Certain Regard szekciójában. A thriller alkotói, sztrájai, jelentképei és trailere – filmajánló a Filmrakatban.

Hirdetés:

Hó az édenkertben thriller (+18)

brit feliratos film, 2014, 108 perc

Eredeti cím: Snow in Paradise
Rendező: Andrew Hulme

Forgatókönyvíró: Andrew Hulmer, Martin Askew. Zeneszerző: Kevin Pollard. Operatőr: Mark Wolf. Producer: Christine Alderson. Vágó: Barry Moen

Szereplők: Frederick Schmidt (Dave), Martin Askew (Jimmy), David Spinx (Micky), Aymen Hamdouchi (Tariq), Claire-Louise Cordwell (Theresa)

Bemutató: 2015. április 16. Magyarországon forgalmazza a Cirko Film.

London. Drog. Erőszak... (Claire-Louise Cordwell)

Hó az édenkertben – filmajánló

Dave kisstílű bűnöző. Londoni életének mindennapjaihoz hozzátartozik a drog és az erőszak. Amikor tettei visszafordíthatatlan következményekkel járnak, és legjobb barátjának halálhoz vezetnek, elindul a megbánás útján. Az iszlám hit megtalálásával lelki békére lel – a múltja azonban ezután is kísérti, hogy próbára tegye.

Amikor a tettek visszafordíthatatlan következményekkel járnak

A Jimmyt alakító Martin Askew a film rendezőjével közösen készítette el a forgatókönyvet. A film és az előzetese 18 éven aluliak számára nem ajánlott!

Hó az édenkertben thriller – feliratos előzetes

A film plakátja

Hó az édenkertben (2014) brit thriller - plakát

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Hó az édenkertben (2014) brit thriller - thriller | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

7 − öt =