Heti premier: A kém

> Filmrakat.hu | 2015. június 4. csütörtök
Olvasói értékelés: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Még nincs értékelés)
A kém - plakát

Hirdetés:

2015. június 4-től látható a hazai mozik műsorán A kém (16) című amerikai vígjáték.

2015. június 4-től látható a hazai mozikban Paul Feig nagyrészt Magyarországon forgatott A kém (16) című akció-vígjátéka, a főszerepben Jason Statham, Melissa McCarthy, Jude Law és Rose Byrne.

{adinserter 4}

Mit tesz az ügynökség, ha a két legjobb és legtapasztaltabb ügynöke befuccsol? Bedobja a mélyvízbe az addig partvonalon tartott pufi elemzőjét, aki életében nem dolgozott még terepen…

A neve Susan. Susan Cooper (Melissa McCarthy). A CIA elemzője, és az egyik legjobb a szakmában. Miután partnere (Jude Law) és az ügynökség legjobb ügynöke (Jason Statham) lebukik, ő az egyetlen, akit éppen bevetésre lehetne küldeni: életében először, a terepen kell kipróbálnia magát. Hát belép egy világba, amit eddig messziről csodált és irigyelt. Elegánsnak éppen nem mondható, de nagy a szája és kemény az ökle. A világ első igazi női titkos ügynöke bevetésre indul.

Érdekesség a film magyar vonatkozása kapcsán, hogya Cinema City Arénában június közepéig megtalálható az a piros motor, amit Melissa McCarthy használt a film magyarországi forgatása során.

A film rendezője az a Paul Feig (egyébként forgatókönyvíró és producer is), akinek legutóbbi nagyjátékfilmje, a 2013-ban bemutatott Női szervek (The Heat) a főszerepekben Sandra Bullockkal és Melissa McCarthyval világszerte 220 millió dolláros bevételt hozott. Előző vígjátéka, a Koszorúslányok (Bridesmaids) Kristen Wiiggel, Rose Byrne-vel, Maya Rudolph-fal és Melissa McCarthyval 283 milliós kasszasikert ért el.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Heti premier: A kém - vígjáték | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

17 + 13 =