Házasokk!

By | 2014. március 26. szerda
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Legénybúcsú, lánybúcsú és esküvő. Ilyen egyszerű lenne? Nem!!!

Házasokk – avagy esküdj meg, hogy nem válsz el! Ezzel a szlogennel kerül a magyar mozikba az új brit filmvígjáték, ami Alexandra és Jeremy házassága első – és az előtti – napjainak igaz(?) története. Legénybúcsú, lánybúcsú és esküvő. Ilyen egyszerű lenne? Nem!!!

Házasokk! (+16)

2012 – színes brit romantikus filmvígjáték

Eredeti cím: The Knot
Rendezte: Jesse Lawrence
Főszereplők: Noel Clarke, Mena Suvari, Matthew McNulty, Talulah Riley

Magyar hangok: Gesztesi Máté, Hujber Ferenc, Soleczki Janka, Vadász Bea, Mezei Kitti

Magyarországi mozipremier: 2014. április 3. Magyarországi moziforgalmazó: PARLUX Entertainment.

Fergeteges volt a kanbuli.

Házasokk! – filmajánló

Miért is házasodjunk meg? Nos, Alexandrának és Jeremy-nek nincsenek kétségei a választ illetően: együtt akarnak lenni, örökké. Vajon lehetséges-e, hogy a dezertáló koszorúslányok, az összetört autók, egy kitérő a sürgősségire és néhány házhoz szállított sertéshere útjába álljon az igaz szerelemnek? Jeremy az előző esti kanbuli után hiányos memóriával ébredezve azon tűnődik, vajon mit kereshet egy transzvesztita az ágyában.

Hűha! M még egy kis rosszaság belefér?

Ezzel egy időben a vőfély, Peter és a haverjai a másnaposságuk ellenére is igyekeznek időben elbotorkálni a templomba. Mindeközben az iruló-piruló menyasszony, Alexandra ingerülten ébred a lánybúcsú után, amelynek végén az egyik szexőrült barátnője ágyba vitte a chippendale-fiút. A koszorúslányok igyekeznek helyrepofozni Alexandrát arra a pillanatra, amikor végig kell sétálnia a templomfolyosón, hogy végre kimondja a boldogító “igen”-t.

A koszorúslányok igyekeztek helyrepofozni Alexandrát

A Házasokk egy tipikus vidám és szívből jövő brit romantikus vígjáték, amely a tavalyi “Időről időre” és az “Az a bizonyos első év” nyomdokain haladva mutatja be egy esküvő előkészületeit és a jegyespár megpróbáltatásait a legény-/leánybúcsútól az oltárig.

Házasokk! – szinkronos előzetes

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

4 × három =