Hasonlít egymásra a két filmsztár

By | 2015. június 4. csütörtök
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)
Jessica Chastain színésznő

Hirdetés:

Jessica Chastain

Jessica Chastain, a nemrég hazánkban járt filmsztár és Bryce Dallas Howard a Jurassic World főszereplője csaknem egyidősek és nagyon hasonlítanak is egymásra. Oly annyira, hogy a két filmsztárt gyakran össze is keverik…

A Twitteren sokan áradoznak arról, hogy Jessica Chastain milyen jól néz ki a Jurassic World előzetesében. A gond csak az, hogy egy másik kék szemű, vörös hajú, porcelánbőrű színésznő a film főszereplője: Bryce Dallas Howard.

Bryce Dallas Howard színésznő

Bryce Dallas Howard színésznő a Jurassic World párizsi bemutatóján

A probléma nem új keletű, amióta ők ketten vásznon vannak, rengetegen összekeverik őket. A kétszeres Oscar-jelölt Chastain akkor szembesült a jelenséggel, amikor arról kérdezgették, milyen volt a Falu című Shyamalan-filmben, a Pókember 3-ban vagy az Alkonyat-sorozatban szerepelni. Az említett művekben természetesen Howard játszott, de mindenki Chastainre emlékszik. A zűrzavart fokozza, hogy Jessica és Bryce együtt is szerepeltek már, mégpedig A segítségben. Talán mondani sem kell, hogy ebben az esetben a szerepeiket keverik össze a filmrajongók.

Ősszel számíthatunk arra, hogy Bryce Dallas Howard rengeteg gratulációt fog kapni a Bíborhegy című horrorban nyújtott kiváló alakításáért. A filmnek természetesen Jessica Chastain az egyik női főszereplője.

Bryce Dallas Howard jövőre a Pete’s Dragon című családi filmben és a The Free World című drámában, Jessica Chastain a The Zookeeper’s Wife, Blonde, és a Hófehér és a vadász 2. című filmekben lesz látható. érdekesség, hogy a vörös Jessicának a Blonde című alkotásban a gyönyörű szőke Marilyn Monroe-t kell alakítania…

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

kettő + tizenegy =